Ach te chore ograniczenia, jak się wojacy nasi na przygodach zabijają to "ok" ale jeżeli jest trochę "nagości" to od razu problem jest :D
Wersja do druku
Ach te chore ograniczenia, jak się wojacy nasi na przygodach zabijają to "ok" ale jeżeli jest trochę "nagości" to od razu problem jest :D
Obrazek się zmył. Dobre. Był on pracą w konkursie na angielskim forum, organizowanym przez BB i jakoś tam nikt nie wyrzucał tej pracy:P
Bo tu jest porządny kraj a nie zboczency jacyś!!!11
Ciekawe czy jakby napisać do supportu to by udowodnili że mod miał racje a w uk sie pomylili?;p
Modku kochany, a te Pegi7 nie każe Ci donieść na grę, w której się zabija? A no tak, morderstwa są ok, natomiast trochę nagości to największe zło tego świata.
Takie sytuacje pokazują, jak żałosne są te całe sregi.
Zakręcony rozbawiłeś mnie po raz kolejny.
To jest lepsze od stwierdzenia, że w Polsce nie używa się słowa murzyn tylko afroamerykanin bo słowo murzyn propaguje rasistowskie treści.
Tekst z murzynem byłby lepszy, gdybym jednocześnie nie dostał za to ostrzeżenia.
Ostrzeżenie? Może za ortografię?? Ja tam się nie znam, ale może powinno się pisać Murzyn, to jest z dużej litery?
W takim wypadku ostrzeżenie byłoby wyrazem wielkiej łaskawości JW Moderatora, w końcu mógł nakazać klęczenie na grochu w kącie ;-)
Nie mylić grochu z fasolkami ;-)
Albo nawet próbować wezwać rodziców do szkoły ;-)
A tak, skończyło się na ostrzeżeniu ;-)
Wybaczcie, nie sprawdzałem źródła obrazku.
thordis: Mod też człowiek i jak każdy popełniam błędy.
Neferhotep: W tym przypadku mówimy bardziej o symulacji walki, gra nie zawiera scen z krwią.
RedJul: Miło mi z tego powodu :) Tak to już jest, że obecnie słowa które były od zawsze w użyciu obecnie są uważane za nieodpowiednie.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Nie pogrążaj się. W Polsce słowo murzyn nie jest zabronione, zwłaszcza w powiedzeniach („sto lat za Murzynami” itp), a już na pewno substytutem tego słowa nie jest Afroamerykanin bo słowo to dotyczy murzynów mieszkających w USA.
"Afroamerykanin Bambo w Afryce mieszka
czarną ma skórę ten nasz koleżka"
Modowanie nie zwalnia od myślenia.
Karkarn
Podobnie jak rodzaj nawierzchni drogi czy popularna roślina tropikalna.
bo to panowie rasizm straszliwy, szczegolnie ten wierszyk. Linków nie bede wrzucał, ale polecam poszukać artykułów w Wyborczej;)Ostatnio coś walczyli z margaryną "Palma", bo tam mają murzynka na opakowaniu.
Zwykła cenzura ubrana w okreslenie "poprawnośc polityczna".