-
Ja zgłosiłem do suportu i czekam na odowiedz...a znając podejście ich do graczy zapewne odpowiedzą -wyczyść ciasteczka i.t.p ,i zapewne to wina dostawców internetu ze nam gra nie chce się odpalić, albo wina zajaców na wyspie skikających,,z zalu zzarli połączenie.
-
mam neta z orange z plusa i dostemp do hota netii napisza że to wina dostawców??Chyba by kpili!!A kolega xxarr był bo odpisywał a tu nadal cisz.Ale kupujcie diamenciki bo kasa potzrebna!!
-
udało się wejść za którymś tam razem;/
-
Witaj atojak,
uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.
Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.
W przypadku gdy powtórnie wysyłasz do nas zapytanie na temat zgłoszonego już wcześniej problemu, bardzo prosimy kontynuować zagadnienie, nie zaś wysyłać zupełnie nowe. Pozwoli to uniknąć sytuacji, kiedy Twoje zgłoszenie mogłoby trafić do złej kategorii, a dodatkowo pozwoli nam na szybszą odpowiedź.
ot i nic dodac nic ująć
-
-
na dobre i forum padło :/
-
-
Nie mogę się połączyć. Wiesz może o co chodzi.... ?
-
jest lepiej, teraz moge na strone www wejsc i zobaczyc forum;
do gry niestety dalej sie nie moge zalogowac;
co z jajcami? grubasy sie same nie wysla :(
-
Ciekawe, czy wszytscy mają problem z wejściem do gry, czy tylko nieliczni. Na forum coś mało komentarzy...