potwierdzam buga, u mnie też wystąpił
Wersja do druku
potwierdzam buga, u mnie też wystąpił
U mnie wystąpił dziś.
To jedno jest pewne, oni nie potrafią zrobić nawet prostego buga, tylko jak najbardziej skomplikowanego.
Dziś otarłem się o brak jajek, została mi rzucona premia, po pewnym czasie pojawiły się jajka, ale nie było zadania, pojawiło się po relogu, rzucający niestety jajek nie widział na mojej mapie, dopiero po wyjściu i ponownym wejściu.
Dobrze by było by oficjalne czynniki wypowiedziały się w tej sprawie.
Dla ułatwienia podaję gotową wypowiedź:
Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem tego błędu, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają.
Dla czego u nas ewent zaczął się tydzień wcześniej niż w innych wersjach językowych?
Sprawdziłem kilka stron startowych i tam startuje 8 i 9 kwietnia. PRZYPADEK?
Skoro gramy na serwerze drugim testowym, to tak jak na pierwszym testowym powinniśmy dostawać klejnoty.
Nadal nie otrzymaliśmy odszkodowania za dwie spartolone konserwacje.
U mnie też pisanki zagubiły się tak dokładnie, że nie ma ani jednej.
Co prawda premia ma działać jeszcze 9 godzin więc szanse są, ale po przeczytaniu wątku mam wątpliwości.
Przelogowywanie nie zadziałało...
Sama miałam problemy z poszukiwaniem, raz gdy ja dawałam premię, raz gdy mnie dawano. Zgadzam się, że problem może występować przy dawaniu premii tuż przed zamknięciem gry. Przynajmniej u mnie w obu przypadkach tak było.
Osobiście sugeruję żebyś udał się do specjalisty i poddał gruntownym testom, czy wszystko jest ok (najlepiej w różnych konfiguracjach), bo prawdopodobnie problem jest bardziej skomplikowany niż do tej pory myślałem i mogą być z tego problemy ;)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napisz człowieku uczciwie, że gra kuleje i nie ściemniaj nas tutaj.
Premka Lupa się nie wyświetlała u mnie tylko raz, ale jaja się pojawiły po kilku minutach wraz z zadaniem. Raz jeden, kiedy rzucałem znajomej, Lupa nie chciała się dodać - ale po kilku próbach się dodała. Oboje byliśmy zalogowani i przy okazji rzucaliśmy także inne premie.
też zgłaszam problem
rzucono mi premie, czas leci, pisanki się pojawiły
nie pojawiło się zadanie, pisanki zebrałem - nie pojawiał się napis że je zebrano,
po zebraniu 10 nie zaliczyło zadania
premię rzuciła Leedziunia [BIK]
Pozdrawiam
Bamse [BIK]