-
przeciez to bylo oczywiste , ze taka ilosc ich (BB) ulepszen nie ma szans bycia aby cos nie spier dolili bo tylko do tego sie nadaja, ale co sie dziwic jak głaby jedne testuja na innym silniku gry a wrzucaja na na calkiem inny, JAK TAK MOZNA ROBIC ?!
-
G.8.30 logowanie nie powiodło się - komunikat "serwer przeciążony" G.8.37 Logowanie udane - brak zakładek czata, pomocy, szeptu, handlu, jedynie wiadomości systemowe. Geologowie wysłani nie znajdują złóż, Grubasy zostają wysłani, jednak po 5 min się odświeża i po ponownym wejściu do gwiazdy Grubas nigdzie nie poszedł. Wojsko do garniaków dodawane 5 min, aż strach ich gdzieś wysyłać. Pola zboża, studni i kopalni zanim w kolejkę budowania wejdzie to kolejne 5 min. Przedmioty kolekcjonerskie dodawanie 5 min. Czyszczenie ciastek pamięci itp nie przynosi rezultatów. 8.47 serwer przeciążony. Gratuluje konserwy. - 8.54 serwer przeciążony - 8.55 to samo, wywala z gry jak leci. Cyrk - 9.00 logowanie udane - brak interfejsu (super)
-
od wczoraj problem z logowaniem przepada kolejka do diamentow czy ktos to zwroci i przepada mi przygoda
-
nie działa czat, nie działa poczta (nie da się odebrać efektów poszukiwań odkrywców), odkrywcy nie chcą iść szuka geologowie też
zniknęła gildia po czym magle się pojawiła ;)
brawo ;)
-
jest 8:55 jak pisze tego posta mam dosstepne tylko szept i widomosci nic poza tym. Szukanie kolekcji niemozliwe, przy kazdej próbie wejscia do kogos na wyspe - wywala.
Nie wspomne o kopalniach miedzi załadowanych zozem po prawie 2k i z 6-ciu juz mi dwie padły ? a wszystkie były szybciej eksploatowane i nagle z 6 dwie juz kaput a 4 działaja ? kolejna konserwacja i kolejne problemy uzytkownikow ! BB OGARNIJCIE TYCH SWOICH *** TECHNIKÓW BO JUŻ RZYGAĆ SIĘ CHCE TYMI WASZYMI PRZEPROSINAMI I DODATKOWYMI KONSERWACJAMI GRY BO ZA KAŻDYM RAZEM COŚ JEST ZJE...POPSUTE !
ZNÓW RZUCICIE KOSZYK EGZO I MOŻE JAKĄŚ ŁAPKĘ DLA ZAMKNIĘCIA SIĘ NEGATYWNYCH GŁOSÓW O WASZYCH "DZIAŁANIACH" ?
ROBICIE SYF NA GRZE - CHCECIE TESTOWAĆ NOWOŚCI TO NIE NA NAS - MACIE OD TEGO SERWER TESTOWY ! U NAS WGRYWACIE NOWOŚCI A PÓŹNIEJ ONE TRAFIAJĄ NA INNE SERWERY TSO ! PARNOJA !
ALBO RÓBCIE TE KONSERWY I WPROWADZANIE NOWOŚCI Z GŁOWĄ ALBO WCALE !
-
a ja nadal nie moge sie zalogowac, a wlasciwie to sie loguje ale gra sie nie chce zaladowac (cookie i historia wyczyszczone) :/
-
u mnie nie da sie wejsc na wyspe znajomego z gildii, tez tylko szept jest, kosze jak daje to maja mega opoznienie i pewnie zaraz zobacze kolejne bledy... przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze tylko jedna reka :)
-
Brak interfejsu czata itp to chyba przez to, że ludzie się burzą. Nie ma interfejsu nie ma narzekania ;p Chory Kraj więc chore i setki (wina Tuska)
-
i kolejna konserwa ... pięknie
-
u mnie nie działa dosłownie nic!!!