jak zawsze dają kupę czasu na wszystko w 4 dni mam zużyć kilkadziesiąt mikstur i strzelb albo później sobie mogę je w dupę wsadzić ... xaaar na prezydenta
jak zawsze dają kupę czasu na wszystko w 4 dni mam zużyć kilkadziesiąt mikstur i strzelb albo później sobie mogę je w dupę wsadzić ... xaaar na prezydenta
co sie uwiozłeś na tego xaar'a, on przekazuje informacje z i do centrali i sam nie wiele może
Twórcy tej gry mają dziwną strategię.
Proponują zmiany i obserwują odzew graczy:
- jeżeli zmiana jest przyjęta z wielkim aplauzem graczy, to projekt jest porzucany;
- jeżeli zmiana budzi u graczy niezadowolenie, to wysiłki twórców skupiają się na wprowadzeniu tej zmiany.
Dziwna strategia. Ciekawe co ma na celu?
to nie jest strategia tylko manifestacja upośledzenia.
z aplauzem sa przyjmowane zmiany ktore gracze widza jako zyskowne dla siebie, wiec BB sie z nich ostroznie wycofuje, bo widac po tym, ze ktos kto za ta zmiane odpowiada nie przemyslal jej konsekwencji.
z niezadowoleniem gracze przyjmuja zmiany tego co juz zostalo wprowadzone a co sie latwo wykorzystuje dla wlasnych korzysci, wiec tym bardziej trzeba to usunac, bo to juz nie jest pokazanie bubla potencjalne, tylko ostentacyjne.
__
generalnie sygnaly z ostatnich kilku miesiecy wskazuja na jedno z dwoch:
- ludzie z BB smieja sie nam w twarz i testuja jak daleko sie moga posunac w probach wprowadzania glupot az wreszcie wiekszosc graczy sie zbuntuje
- za gre odpowiada stado małp albo innych praktykantow nie majacych komplenie pojecia co robia.
Ani jedno ani drugie nie wrozy tej grze dobrze.
Na niemieckim tso zmiana dopiero 25-03-2014
Jestem na NIE BB jest jak banda złodziei najpierw wprowadza modyfikacji zmniejszającą straty na tak nieopłacalnych przygodach jak Mroczne Bractwo (% uzyskania granitu lub Wieży wiedźmy to ok 10%) a potem widząc że pomimo gratyfikacji 100% przy zakupie klejnotów zainteresowanie jest niewystarczające jak na taką pazerną "instytucje" wycofuje się z ulepszeń które zostały zaakceptowane przez graczy. Ciekawe co ta banda nieudaczników wymyśli w najbliższym czasie może limitowanie konta. Kup Klejnoty za 50 zł będziesz miał dostęp do gry na 6-mcy, 100 zł -12 m-cy itd. A o błędach w grze zupełnie zapomnieli. Nie wspomnę o obiecanych ulepszeniach dla lvl 50+. BB jak nasz rząd tylko obiecuje a ch... robi. Powodzenia w przyszłości bo raczej zainteresowania tym nie wzbudzicie.
Ja również zgłaszam swój sprzeciw tej decyzji BB.
To tak jakby pokazać 2-latkowi cukierka i mu go nie dać ;D
nie nie nie - jedyne rzeczy które się opłaca za SC