czy komukolwiek po trimfalnie obwieszczonej informacji, iz dodatkowa: "PRZERWA TECHNICZNA ZAKOŃCZONA" odblokowalo generalow?
u mnie dodatkowa konserwa absolutnie nic nie zmienila...
Wersja do druku
czy komukolwiek po trimfalnie obwieszczonej informacji, iz dodatkowa: "PRZERWA TECHNICZNA ZAKOŃCZONA" odblokowalo generalow?
u mnie dodatkowa konserwa absolutnie nic nie zmienila...
niestety, poprawka do konserwacji nie dała zupełnie nic...major jak był "szary" tak jest "szary"...i po co to komu było to dodatkowe zamykanie serwerów i udawanie że się coś dzieje ???
jak dotąd, problem z generałami jak istniał, tak istnieje, z wyrzucaniem z gry również, z niemożnością późniejszego logowania toże. Może, jak będzie następna konserwa, niech przetestują u siebie a nie na żywym organizmie, czyli na nas, bo już mnie k...ca bierze, bo ani pograć, ani później nawet nic pobudować :(((
coz widze nie jestem sam :) moj gienek dalej lewituje miedzy wyspa a przygoda:) pozd
Właśnie pojawił się kolejny problem, gdy klikam na dom władyki, bądź koszary itp., wcale nie mogę do nich wejść. Czy ktoś ma podobny problem? Co mogę zrobić, nie mam jak rekrutować nowych jednostek, tworzyć premii itp.
a mój całkowicie zniknał...jejku, co tu się wyrabia ??
u mnie major zablokowany od piatku - kilka zgloszen do suportu, dodatkowa konserwa i dalej to samo...
edit:
Kolejny dzień oczekiwania i kolejne długie godziny bez odezwu ze strony suportu...
http://screenshu.com/static/uploads/.../yr/ah699g.jpg
jakos czuje ze nie do konca powinen tak ladowac na przygodzie ...
popływać chciał :P