moze taka mentalność, nie zastanawiasz sie nad korzyściami jakie ty odniesiesz, ale nad tym co bedą mieli z tego inni.
Wersja do druku
moze taka mentalność, nie zastanawiasz sie nad korzyściami jakie ty odniesiesz, ale nad tym co bedą mieli z tego inni.
Możliwość zapodania 2 premii na budynek, to świetne rozwiązanie dla osób które pracują długo i nie mają czasu by dobrze zadbać o swoją wyspę. Ja jestem na tak.
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :)
Ciekawe jak po niedługim czasie zaczną wyglądać ceny na handlu po takiej zmianie.
Prosty pomysł. Aby można było rzucić na budynek kilka premii na raz a czas ich działania by się sumował. Oczywiście musiały by być to te same premie (np. 3 razy Koszyki Ciotki Irmy = 18 godzin działania :) ). Dodatkowo aby sojusznicy też to mogli wykonywać. Obecni trzeba czekać aż się skończy premia aby rzucić nową. Moim zdaniem jest to nużące.
Bez sensu!
Zbafuje sobie coś na rok i niee będe musiał się martwic chyba ze jakies ograniczenie bedzie np do 3 premi.
Z jednej strony masz rację lecz jak wiem z własnego doświadczenia musisz odwiedzać grę aby postępy były. (raz ulepszyłem kopalnię na 5 lev - musiałem czekać 7 dni. Ok wykorzystam ten czas na urlop - po powrocie, 11 dniach, miałem postęp dopiero 40%. Więc tu może być podobnie..
Ale co do ograniczenia to się zgadzam - będzie bez przesady a starczy na cały dzień.
dobry pomysł
Odgrzewany kotlet to już proponowano,.
Zamiast kumulacji premii w grze występuje możliwość wyprodukowania "zatrzymania premii" (należy posiadać na wyspie Ulepszony Magazyn prowiantu i mieć wykupioną odpowiednią recepturę ).
Wątek zamykam,
Mod Victoria