A teraz to już 3cia nowość którą słychać, ale zaraz nastaje cisza i nic sie dalej nie dzieje.
Gdzie usuwanie skał i te kosmicznie wielkie budynki Xaar?
Wersja do druku
A teraz to już 3cia nowość którą słychać, ale zaraz nastaje cisza i nic sie dalej nie dzieje.
Gdzie usuwanie skał i te kosmicznie wielkie budynki Xaar?
Nadal będzie konieczność wymiany. Może nie wymiany dropów ale wymiany przygód, bo przecież jeden z graczy musi być właścicielem przygody i musi ją "odpalić". Problemem będzie znalezienie graczy, którzy w podobnym czasie zrobią swoją część przygody nie blokując pozostałych. Przydałby się dodatkowy slot na ten typ przygód.
W tej chwili mamy 2 sloty:
1 do przygody w której jesteśmy gospodarzami
1 do przygody do której jesteśmy zaproszeni
Myślę że dobrym pomysłem byłby trzeci slot do przygody kooperacyjnej (bez względu na to czy jesteśmy "gospodarzami" czy gośćmi.
A gdzie PvP i podwyższenie maksymalnego poziomu, który można osiągnąć? Czy może to kolejna zapowiedź zmian, "które KIEDYŚ nadejdą"?
Fajna sprawa, na coś w końcu gildie się przydadzą! Tylko jak się ma drop w tych przygodach, coś więcej warto by wiedzieć czy w ogl bd się to opłacało robić czy szkoda zachodu !?
vovo , RedJul
Nie widzę problemu:)
Sądzę,że te przygody będą trwały wystarczająco długo ,żeby można było spokojnie zrobić swoją część. Teraz też przecież się umawiamy na przygody.
Dodatkowy slot nie jest potrzebny. Bez przesady....ile przygód jednocześnie jesteśmy w stanie robić?
Dla mnie bomba. Coś nowego, coś bardziej pod gildie. Jedyna sprawa jak to będzie skonstruowane, ale to czas pokaże. Pożyjemy, zobaczymy.
no własnie mozemy dziennie zrobic i 5 przygod z wymiana dropow a tak dooopa czasem ci 1 dna osoba slot zawali na 4-24g a co dopiero pozostałe..takie kooperacyjne przygody mialy by sens tylko przy 3ecim slocie specjalnie dla nich.
nie mam zamiaru czekac 3 dni patrzac w montor az ktos laskawie sie spamieta i skonczy swa czesc..teraz sam moge wyslac wojo i zakonczyc a tu nie ma takiej mozliwosci:(
Ciekawe jak uporają się ze skryptem bo z tego co widać na zdjęciu poglądowym to 1 gracz może skasować wszystkich 4 przywódców.
Idea będzie taka, że przygoda na 4 osoby a schemat taki jak w dotychczas.