Wszyscy "szybcy" generałowie walczą 2x krócej od tych z tawerny, dlatego bloki zawsze robi się zwykłymi generałami :)
Wersja do druku
Nigdy bloków nie robi się jakimkolwiek szybkim generałem, dlatego traciłeś wojsko z blokowanego obozu.
Ja mam denerwujący błąd w przygodzie, który kiedyś się pojawiał sporadycznie, a teraz jest za każdym razem. A mianowicie kiedy wysyłam wojsko na ostatnią twierdzę wciąga mi je obóz ten drugi poniżej po lewej stronie. Do tego nie widać, że go wciąga, bo wojsko wchodzi do twierdzy i pada i dopiero na raportach poznaję, że został przejęty. Nie ma tam zasięgu tego obozu, wczoraj jak sroka obserwowałam czy lag się powtórzy, i niestety powtórzył się, bez możliwości wycofania wojska po przejęciu, bo nie było to widoczne. Nie będę pisać do supportu o zwrot puszek, damasceńskich i koni bo to bez sensu. Ale ten lag się coraz częściej powtarza, dlatego proszę naprawić ukochaną przygodę.
przeczytałem wszystko, dyskusja o zaginionym wojsku przy bloku robionym szybkim gienkiem, szczerze mnie ubawiła i podniosła z rana na duchu. na dworze zimno, szaro i ponuro, ale na Was mogę zawsze liczyć, dziękuje Wam.