Kolejny gracz nie umiejący czytać. Ech, takie posty powinny być od razu zamykane.
Wersja do druku
Kolejny gracz nie umiejący czytać. Ech, takie posty powinny być od razu zamykane.
Ja mam znów taki problem, że logowałem się co dziennie i otwierałem co dziennie jedno okno, i doszedłem do okna 6 i nie mogę jego otworzyć, mimo iż przypada on w kolejności.
ja też miałem z tym problem, nie wiedziałem że trzeba wybrać... A tak się ucieszyłem, że dostanę dzisiaj tyle rzeczy :)
Hehe witam w klubie ;) Ja także myślałem, że dostaniemy te wszystkie nagrody heh ;P
Nie chodzi o to że nie umiem czytać, ale temat jest po prostu *****ny. A moja wypowiedź nie jest żalem lecz prologiem tego co będzie. Ja stratny nie bedę na tym że dadzą po 100 prezentów. Bo jak mówiłem mam o wiele więcej. Ale jakiś gracz ma dopiero 20 lvl i będzie mógł sobie w skarpety wsadzić te prezenty bo zanim będzie wigilia będą chodzić po 5 monet od sztuki.Cytat:
I bardzo dobrze, ze będą tanieć prezenty. Aktualne ceny są ewidentnie podbite przez spekulantów Niech tracą. mi ich nie szkoda.