krak7 ale Ty nie mozesz sie zalogować bo gilde Firme maja zdelegaliowac jakis koks rozprowadzacie czy cos:D:D:D
Wersja do druku
krak7 ale Ty nie mozesz sie zalogować bo gilde Firme maja zdelegaliowac jakis koks rozprowadzacie czy cos:D:D:D
:) heh a czatow dalej nie ma...skasowałem coookie, zmieniłem przeglądarke, zainstalowałem nowego flasha ...a w okienku czata cały czas "łaczenie z serwerem rozmow" ....do tego nie mam znacznikow on line...napisałem do supportu....ciekawe kiedy odpiszą...za tydzień dwa?
to u Ciebie tak co innego u mnie brak połączenia z serwerem rozmów i jeszcze nie dostałeś ostrzenie ze piszesz
u mnie to samo
brak czatów i znaczników online
Ja juz nie mam czatu połowe dnia... i co teraz ?
Zero czatu !!! Jak długo jeszczeee ?
w sumie, to, że ich nie ma to mnie nawet aż tak nie wnerwia, za to indolencja i olewactwo ludzi odpowiedzialnych za tą grę mnie po prostu zabija.
gdyby wszyscy w tym kraju tak pracowali jak oni to ładnie byśmy wyglądali....
czy pan Xaar nie ma kogoś kto go zastępuje jak w niedziele jedzie wędkować?
Nikt nic nie napisze o co kaman?
Myślę, że skończyły się pomysły na prezenty więc wyłączono czaty żeby je na mikołaja 6 oddać ;)
Albo za dużo było graczy na Dolinie Odkrywców -tą ciszę przetrwają najwytrwalsi, których jeszcze dotąd błędy i wpadki nie wykończyły i przed następną inwestycją w klejnoty 3x bardziej przemyślą czy warto.
to dzisiaj cichy dzień bez czatu http://emotikona.pl/emotikony/pic/037.gif
a ja 5 ostrezen dostałem bo kogos na forum obrazilem bez czatu patrzcie jaki cud