-
W temacie nie jest poruszana kwestia logowania tylko powrotu do gildii po nieobecności w niej. W naszej gildii na czas urlopu wychodzimy z gildii żeby nie blokować zadań. Po powrocie mimo codziennego logowania czyli aktywności mnie i znajomemu pojawiły się zadania dokładnie po 7 dniach. W tym czasie gildia wykonała 3 zadania.
Jak widać pojęcie czasu w settlersach jest względne, chyba to zależy od widzimisie serwera.
-
No to jak Twoja gildia robi 3 zadania na 7 dni to się nie ma co dziwić. Niestety podając dane o 7 dniach czekania na nowe zadanie tylko wprowadzasz dezinformację. Jeżeli gildia robi zadanie na bieżąco to nowy członek dostaje zadanie w kolejnym dniu.
Czas w tym wypadku płynie jak prawidłowo, po prostu nowy członek gildii nie zostaje dopisany do zadania już przydzielonego . Pretensje możesz mieć jedynie do kolegów że się ociągają z zadaniami, a nie do BB.
-
Skoro wprowadziłem dezinformację to ja bardzo wszystkich przepraszam. Na razie jako kara wymierzyłem sobie klapsa, a po napisaniu tego tekstu mam zamiar dodatkowo przywalić sobie palce drzwiami żeby nie pisać na przyszłość takich dezinformacji.
-
Czy gildia liczy co najmniej 10 aktywnych osób ?
Jeśli nie to zadań gildyjnych nie będziecie mieli.