o super extra rewelacja XD szkoda tylko że takie proporcje nie fajne ustawili.
Wersja do druku
o super extra rewelacja XD szkoda tylko że takie proporcje nie fajne ustawili.
Powtórzę się: nagroda byla ogólnie znana wcześniej :)
Nie przesadzaj, koszt uzyskania balonów był praktycznie żaden (tylko czas i wieczne klikanie) - więc za co miałaby być rekompensata? Poza tym, nie liczysz wszystkich gadżetów eventowych, które dostaliśmy z kodów, całkiem za friko! Z samego hotdoga można zyskać chyba z 1500 monet (nie pamietam dokładnie).
Nagrody są dostosowane do wartości wydanych surowców, no chyba że mapki przerobiłeś ^^
Jeśli chodzi o nagrody, to nie czuję się oszukana. Event miał parę fatalnych błędów, ale akurat nie nagrody (jest parę wątkow o tym). Owszem, pewnie też wolałabym NIECO większe - czyt. kosztowniejsze - wyzwania i lepszą nagrodę. Ale event był taniutki, więc i nagroda jest przede wszystkim ładna, a nie kosztowna :)
dolacze sie do igel_5
nagrody byly znane od samego poczatku moze poza tym ile klejnotow dostaniemy, ale to akurat zalezy od tego na ile sami zapracowalismy. Jedyne pretensje mozemy miec do siebie samych ze tak slabo nam poszlo. Nie rozumiem tego naglego zdziwienia i zaskoczenia jakoscia nagrod. Przeciez to zupelnie nielogiczne
Według mnie powinno być:
"Czas zmieniać SETTLERSY na lepsze"
Czy mnie się dobrze wydaje?
Chyba jednak nie i pozostanę przy formie 'SETTLERSÓW'
Odmiana przez przypadki powinna wyglądać następująco:
M. settlersy
D. settlersów
C. settlersom
B. settlersów
Tak rozumując poprawną formą jest 'SETTLERSÓW'
Choć rozumując inaczej Settlersy są w rodzaju niemęskoosobowym, czyli te settlersy. A zatem należy zmieniać (te) SETTLERSY, czy (tych) SETTLERSÓW?
Teraz już sam nie wiem, choć uznaje tu odmianę przez przypadki i zostanie forma 'SETTLERSÓW'
Ja się czuje zawiedziony, takie prezenty to żal. Liczyłem na huczne urodziny i podarunki bogate. Tymczasem okazało sie to stratą czasu. Zawiodłem się
Nagrody za pułapy procentowe były znane przed eventem. Nie wiem po co cały ten płacz, gdyby więcej osób się zmobilizowało do dmuchania to nagrody były by lepsze.
Jak można czuć się oszukanym jak nagrody były znane od początku. Owszem, można czuć się zawiedzionym bo nagrody były bardzo słabe, a organizacja eventu skandaliczna, ale oszukanym?