-
Osobiście nie wiem, jaki wpływ na nasze wyniki ma dołączenie innych serwerów. Mimo to głosuje za rozdzieleniem, aby zobaczyć jaki to przyniesie efekt. Jeżeli wyniki się poprawią, będzie to oznaczało że "teorie spiskowe" nie były bez podstaw. W przypadku ich pogorszenia będziemy wiedzieli, że trzeba grać i dobrze się bawić, a nie siedzieć i narzekać ;D
Pozdrawiam
-
Dlaczego my mamy słabszym pomagać, a inne duże serwery nie?
Jestem za ujawnieniem odłączeniem.
-
coś tu jest nie tak z tym połączeniem z innymi serwerami
-
Nie rozumiem celu tego postulatu, sami mamy sobie w stopę strzelać ?Przecież te 2 zagraniczne serwery też dorzucają trochę balonów, więc jak się odłączymy, jeszcze bardziej spadniemy w rankingu, no trochę myślenia
-
zadne rozwiaznie nic nie daje bezsensowana ankieta - trzeba bylo myslec w 1 fazie
-
Ano teraz to juz pozamiatane :/ I tak nie rozumiem czemu dostaliśmy "ogon" teraz wleczemy nie dosc ze swoich mało aktywnych to jeszcze rumunskich i holenderskich :P
-
Ta druga część ewentu, to już ewidentna kpina jest, tym razem ktoś przeszedł samego siebie głupotą....
-
Ten event to qpa, machloja i lamerstwo. Czuję się oszukany. I co za tym idzie. Nie wydam więcej pieniędzy na grę. Wydaje mi się, że jest to jedyna sensowna forma wyrażenia swojego niezadowolenia.
Pozdrawiam,
-
W jakim celu chcecie się komunikować? Wystarczy przekazać balony..
-
Widze BB polecialo bo mysli, ale dziwi mnie 1 rzecz, niemieckie serwery sa polaczone razem, czemu im nie dopisali jakis serwerow z ostatniej linijki? to ze jestesmy polakami jestesmy gorsi?, nie, nie jestesmy. Wg mnie kazdy serwer powinien byc sam tak jak na KS. Ale coz, trzeba sie dostosowac do zainstnialych warunkow,tak wiec kto polewa?