taaa dopóki nie zaliczysz konserwy przez ktora nie bedziesz mogl grac z miesiac czasu ;)
ja juz po takim doswiadczeniu a po dzisiejszej po paru h znow bede mial atrakcje ...
Wersja do druku
Dostałem kiedyś bana za kogoś kto sprzedawał przedmioty na allegro. 2 lata gry przez błąd admina w piach. Po pół roku się okazało kto to był i konto mi odblokowano ale już dawno grałem na innym serwerze. Więc takie rzeczy na mnie nie robią wrażenia, to jest tylko gra i w dodatku za darmo więc nie wiem o co jest takie halo :)
BB powinno zwolnic osobę która odpowiada za przepływ informacji w grze. Jest zrozumiałe ze coś sie może przedłużyć.
Popełniają podstawowe błedy jesli chodzi o zarządzanie informacją, nigdzie nie widziałem także oficjalnych przeprosin. (jeśli są to sory ale za bardzo zbunkrowane).
Jakim trzeba być prostym w swoim umyśle żeby nie przewidzieć od kiedy do kiedy trwają prace i dodać do tego trochę zapasu czsasu. To samo zresztą dotyczy szumnych obietnic jeśli chodzi o lvl 50 + i PvP. - nie wiem jaki idiota odpowiada za te zapowiedzi ale w profesjonalnie zarządzanej firmie/korporacji nie powinno być miejsca dla takich baranów. To nie jest kwestia nerwów tylko dobrego smaku. Od roku w tej grze nic się nie zmieniło (grałem juz wcześniej) - podejście do gracza, chlebodawcy którego powinniście całować po stopach że w ogóle spojrzał na waszą stronę i łaskawie włączył waszą grę - BB pamiętajcie o tym.
@Vahris: o ile zgadzam się z większością tego co piszesz o podejściu do graczy, to jednak przeprosiny są. Być może w formie zawoalowanej i w trzeciej osobie, ale myślę że zestaw prezentów w jakiś sposób rekompensuje czas oczekiwania na koniec konserwy.