tak wam szczerzę mówiąc oby te nagrody w tym jakiś event był warty tych 20 lat marki Settlers
Wersja do druku
tak wam szczerzę mówiąc oby te nagrody w tym jakiś event był warty tych 20 lat marki Settlers
Z czystej ciekawości: w tym temacie próbujemy zgadnąć, co szykuje nam BB, czy też ujawniamy własne pragnienia w tym zakresie?
Tak pytam, bo wydaje mi się, że zamiarem Autora jest to pierwsze, a część narodu dyskutuje o tym drugim ;-)
Ja myślę, że szykują coś w rodzaju Końca Świata - chociażby dlatego, że zdecydowali się na nakręcanie emocji - cokolwiek mniejszego spowoduje wybuch niezadowolenia, a mam wrażenie, że ostatnio BB nieco bardziej dba o nastroje graczy ;-)
A co chciałbym? Najbardziej - właśnie takiego eventu :D
Najbardziej wypasiony prezent mniej "smakuje" niż coś wydartego w boju :D PvP czy 50+ z natury rzeczy powinno być przetestowane wcześniej, więc jeszcze poczekamy :-(
moga dac moze wetka:D
ale to by było nie mozliwe
Weteran był dostępny w czasie ewentu wielkanocnego Żniwiarz (szybki generał) w czasie halloweenowego- wniosek zapoooooomnij"=P
a ja wiem co dadza... Blue Byte zaszaleje i otrzymamy po AZ 3 koszyki egzotycznych owocow ;D
a ja bym chciał chorągiewki takie jak były w JEDYNCE!!!!!
Hmmm takie zasadnicze pytanie, kiedy jest wypada to 20 lecie ?
Pewnie wymyśla tort albo balony jako premie. do tego klej i jakieś smieci :))) Na budynki bym nie liczył bo po co dawac jak gracz moze sobie kupić
Ja obstawiam event, może jak KS, może zwykły. Gdyby miały to być prezenty to daliby je bez zapowiedzi:)