Margerita75: część uszkodzonych obszarów udaje się naprawić automatycznie w nocy, jeśli jutro problem nadal będzie występować to proszę skontaktować się z supportem.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Wersja do druku
Margerita75: część uszkodzonych obszarów udaje się naprawić automatycznie w nocy, jeśli jutro problem nadal będzie występować to proszę skontaktować się z supportem.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Dziękuje..
W nocy śpię, w tygodniu jestem zajęta, dzisiaj miałam czas na grę :(
Katarzynka ? co Ty piszesz?? Tydzień czasu???? Co to za nieprofesjonalne podejście..
Dopiero co zrobiłam kolejny poziom i tak się cieszyłam z nowości... Aż ciężko uwierzyć, że tak się jeszcze traktuje Klientów...
Niestety support odpowiada na zgłoszenia w kolejności ich nadsyłania, jeśli gracze zasypią support zgłoszeniami to później trzeba czekać na odpowiedź. Naturalna kolej rzeczy, chociaż i tak teraz jest lepiej niż kilka miesięcy temu.
Mam nadzieję, że rano będzie już w porządku:)
pozdrawiam,
Margerita75
MOD_Zorro i MOD_Zakrecony - Nocne działania przyniosły oczekiwany skutek :) działa, dziękuje Wam za informacje.
Katarzynka - trzymam kciuki abyś mogla jak najszybciej wejść na swoją wyspe.
Pozdrawiam,
Margerita75
No niestety, kolejna noc nie przyniosła rozwiązania :( Czekam nadal az ktos potraktuje mnie poważnie :(
Kumpel ma to samo, do tej pory nie udało się nic zrobić... Kazali mu czekać do następnej przerwy technicznej, a po niej dać odpowiedź czy się już loguje... Jeśli nie to reset konta -prawdopodobnie... i zabawa od zera.
witam ..cały czas nie moge grac pisze że bład na serwerze:/ złota góra
A ja na Koloni mam błąd "Obszar serwera uszkodzony" po przerwie udało mi się zalogować, pograłem z 15-20 min i mnie wyrzuciło i od tamtej pory cały czas jest to samo, wyczyszczenie przeglądarki albo logowanie na innej nie pomaga.
P.S na serwer testowy loguje się normalnie
mam to samo co sie dzieje:/???