To jest dobry pomysł. Trzeba wtedy pamiętać, że:
- w trakcie rozbudowy nie można przestawiać magazynu,
- przestawianie magazynu dotyczy TYLKO tej strefy, gdzie pierwotnie stał.
Wersja do druku
To jest dobry pomysł. Trzeba wtedy pamiętać, że:
- w trakcie rozbudowy nie można przestawiać magazynu,
- przestawianie magazynu dotyczy TYLKO tej strefy, gdzie pierwotnie stał.
Mam 47lvl, zaraz 48 wbijam, pojemność magazynu 51600 (dopiero jeden na 4ce, reszta 3ki- inne chatki były ważniejsze), mało mi, bo nie produkuje węgla, a na 12h mam (ponad) 42k zużycia i teraz mam dylemat wychodząc do pracy ile mam na skupie węgla wystawić , aby mi nie zbrakło zanim wrócę, a przez ciągłe przebudowy wyspy nie opłaca się upować magazynów, to jak dla mnie taka możliwość przeniesienia magazynu z miejsca w miejsce była by cudowna i zaoszczędzony czas (na zbudowanie i up) i koszta niższe, chodź uważam, że jeśli jest więcej niż jeden magazyn na strefie, to ten dodatkowy powinien jeździć po całej wyspie, a ten jeden co zajmuje włości tylko po danym sektorze.
A dlaczego nie w trakcie rozbudowy? Przecież każdy inny budynek, obojętnie czy to w trakcie ulepszania, czy na premii, można przenosić. Magazyn nie różniłby się niczym od innych budynków.
Zgadzam się, jeden obowiązkowo w obrębie strefy tak jak jest to teraz, ale reszta - pełna dowolność.
fajny pomysl z tym jezdzeniem po calej wyspie
Powinni to odrazu wprowadzić a nie wiem na co czekają? Wogóle nie wiem czemu ale gra powinna się szybciej rozwijać.
Co do przenoszenia magazynów jestem z pewnością na TAK!
Oczywiscie ze powinni to odrazu dodac a czemu zrobili inaczej to jest juz zagadka... jak narazie poczekajmy na nowe budynki i dodatkowe klejnoty bo mozliwosc przenoszenia magazynu moze wprowadza moze nie... i trzeba bedzie burzyc magazyny z 5pz zeby zyskac dodatkowe miejsce na wyspie
Szkoda czasami burzyć magazyn na 5lvl z powodu tego, że się reorganizuje trochę gospodarkę, żal najbardziej tych 7 dni podnoszenia na 5lvl. Powinno być tak, że nie da się ruszyć wszystkich magazynów, 1 powinien być nie naruszalny i by grała gitara
Trzeba to odświeżyć bo ludziom tak samo jak i mi zależy na tym. Może ktoś w końcu zobaczy tego posta...
Kiedy nas usłyszycie? Wołamy tylko o mała zmianę z przenoszeniem magazynów. Będę odświeżać temat aż do skutku!
jak wcześniej zapowiadałem będzie up
moim zdaniem przydatny pomysł :)