W nocy puszczają skrypt, który większość tych stref naprawia. Jeżeli dzisiaj Ci się to pojawiło, to musisz poczekaćdo jutra. Jeżeli problem będzie dalej występował, to pisz na support.
Wersja do druku
W nocy puszczają skrypt, który większość tych stref naprawia. Jeżeli dzisiaj Ci się to pojawiło, to musisz poczekaćdo jutra. Jeżeli problem będzie dalej występował, to pisz na support.
Problem pojawił się wczoraj po południu, nocna konserwacja nic nie zmieniła niestety. Wysłałem info do supportu.
Ja mam to dopiero od konserwacji, świetnie, po prostu świetnie... straty w ekonomii ogromne, a pewnie wszyscy będą mieli to gdzieś :)
mnie wlasnie wywalilo:)
no coz zycie:)
U mnie też przed chwilą to wsykoczyło :(
sa sa te błedy....
Tez mam ten obszar, z nikąd wyskakuje okienko i doslownie nic juz nie zrobisz. No w takim momencie jak sie kryzysówka zaczeła !! do supp juz napisałam, jak mi w nocy ten tajemniczy "skrypt" nie naprawi to juz sie do nich dodzwnie, przebije przez ta ich muzyczke z infolinii i niech odblokuja! Kpina! Tyle z tego dobrego, że nie trzeba jak inni czekac miesiacami, pewnie najdluzej do konserwy a wtedy z kryzysowego zostana ochlapy i tydzien na zrobienie....
nie ukrywam, ze wkurzyli mnie niemilosiernie teraz.... agrr...
Masakra..... wywalilo mnie i nie moge zalogowac sie na wyspe... jakas bzdura!!!!!!!!!
wiele osob tak ma i juz sie tym zajmuja
napisalam maila do supp i juz mi odblokowali ;) zycze szczescia reszcie zblokowanych
oraz prawdziwe wyrazy uznania dla supportu za szybka odpowiedz i naprawe!
widze poprawe i zmiany na lepsze ;)