-
A mnie zastanawia co za ludzie sie dają na takie coś nabrać?? Rozumiem dać się nabrać po jakiejs zaawansowanej socjotechnice przekrętu czy dobrze zrobionego phishingu ale takie coś?? Przeciez takim ludziom mozna sprzedac jakies ziarenko za gruba kase z ktorego wyrośnie drzewko obradzające w pieniądze :D
-
Kto się nabiera???
np: dzieci grające w tą grę (nawet siedmiolatki)
ale dziwi mnie to, że takie bezprawie panuje na czacie od kilku tygodni;) i nikt nie potrafi sobie z tym poradzić...
...no comment...
-
Gdy na stronie TSO na fejsie wkleiłem taki komunikat od oszusta i odpowiednio go opisałem (w ramach kulturalnych słów oczywiście), mój cały komentarz został usunięty, co najśmieszniejsze tego samego dnia była promo +100% na kleje, a w weekendy na nowej ziemi to już plaga tych idiotów się zrobiła, jednej niedzieli to ich 3 widziałem, łącznie z takim, co i w jakiejś gildii był i proponował wejścia na strony "jakieśtam" które dodają surki i klei (ale też trzeba esy wysyłać- lub rachunek pocztą przychodzi, o czym mówi regulamin danej strony. Jeśli są to esemesy to specjalne, zwrotne i powtarzalne co 2-3dni przy okazji nierzadko połączone z kilkoma innymi "bonusami" takimi jak zniżki w hotelach, restauracjach, pubach, senatoriach i innych pierdołach z których ludzie rzadko korzystają)
-
takie oszustwa sa w kazdej grze wiec nie przejmuj sie :)