wiem, że śnieg za oknem-ale żeby po Wielkanocy Sw Milołaj chodził i prezenty rozdawał :)
Wersja do druku
wiem, że śnieg za oknem-ale żeby po Wielkanocy Sw Milołaj chodził i prezenty rozdawał :)
za tego weterana Bóg Miłosierdny da Ci odkupienie a ja wskocze na 37levelek
Propozycja jak z wolontariatu hehe. Mam gdzies tego weterana, ale niestety gra jest tak skonstruowana, ze bez niego nie da sie zrobic niektorych przygod. Co gorsza, konstruktorzy tej gry zaprojektowali w systemie wymog wykonania wlasnie tych przygod aby mozna bylo posunac sie do przodu :) Nie przewidzieli tylko, ze takimi strzalami celuja we wlasne plecy, bo z pewnoscia czesc ludzi da sobie spokoj nie tylko z weteranem ale w ogole z the settlers. Ja jeszcze ciagne sila woli bo ludziska z gildii we mnie wierza. A swoja droga to interesujaca propozycja z Twojej strony. Bardziej mnie ciekawi czym sie kierowales przedstawiajac taka oferte. Czyzbys byl jednym z tych unikatow (tak jak np. ja) ktorzy czerpia radosc z dawania? Pozdrawiam - Herubin :) lvl 41
Jak poślesz mi te 1350pisanek to Bozia ci wynagrodzi w dzieciach , pięknej żonie no i oczywiście w sam GRANIT w dropach !!! Mam 39 level i bez weterana nie da się grać, jak wszyscy wiedzą jest to bardzo utrudnione.Pisanek nie dałem rady nazbierać, więc jak chcesz pomóc to właśnie mi ;))) btw. świetny pomysł no i dobre serce a to rzadkość w tych jakże trudnych i ciężkich czasach. Pozdrawiam Subtropic ;)
Subtropic, mam już piekną żonę i dzieci :), ale to oczywiście nie znaczy, że nie masz szans w konkursie.
Mogę chcieć ,moje zebrane pisanki oddalam koleżance ,która nie mogła nawet ukończyć eventu gdyż miała za mało odkrywców i na czas nie znaleźli pisanek.Dostała 2 takie zadania - według mnie niesprawiedliwe .Cieszę się że chociaż ona ma weterana a cały ten event to nieporozumienie nabijanie kasy i nic więcej .Mam 39 lvl.
Witam
każdy chce weterana to wiadomo.
a zwłasza za friko.
Dlaczego mi masz podarować?
Z kilku powodów
1. Bo grzecznie prosze
2. Bo bardzo chce mieć takiego gienka (napewno bardziej niż inni) ;)
3. Bo gienki to fajne chłopaki
4. Bo ty też jesteś ok
Pozdrawiam
Spojrzałem teraz na ilość przeglądających działy poszczególnych serwerów. Na innych od 1 do 9, u nas 152 :)
Nie dziwne, w końcu darmowy weteran piechotą nie chodzi :)
Fajna inicjatywa z Twojej strony :) ja też jestem chętny, bo rzeczywiście ciężko się bez weterana robi pod 40lvl, ale jeśli stwierdzisz, że komuś innemu się bardziej należy to trudno :)
zawsze warto spróbować :D