-
Całkowiete usuniecie nie, ale zredukowanie ilości byłoby lepsze, aby zdobycie z przygód czy produkcji własna, zajmowała mniej więcej tyle samo czasu.
Z reszta na starych serwrach ilości mistrzowskiej broni jest przeogromna, bo tego sie praktycznie nie traci, chyba ze pomylimy atak czy blok nie wyjdzie. Taka zmiana uderzała by w nowych, a ci co maja pełne magazyny dodatkowo by zarobili. Chyba ze tylko na nowo powstałych serwerach by takie coś było, ale wtedy trzeba by było ciągnąc dwie wersje gry, a to raczej niemożliwe bo ledwo daja sobie rade z jedną.
-
to nie do konca tak wyglada...
ostatnie zadanie podstawowe bedzie wymagalo budynku produkujacego bron lub kilku na V poziomie i do tego z trzykrotna premia,
ankieta nie ma w sobie wszystkich propozycji, np: ... nie, podoba mi sie tak jak jest i bede budowal te budynki
zreszta.. mam je juz
-
To co ejst teraz nie jest zadobrze przemyślane. Wystarczyło by obliczyć na nowo czasy produkcji, zmniejszyć czas szkolen w koszarach i wtedy można wywalać z dropów mistrzowskie uzbrojenie.
Sami sobie są winni bo wprowadzili kilka nowości, olewając podstawy ^^
Zmień tak, jestem za, ale to nie nastąpi. Mimo to armaty/damasty tak trace bo używam tych jednostek na straty.
edit:
W sumie wystarczyło by :
Czas wydobycia zelaza zrównać z czasem wydobycia miedzi.
Czas produkcji sztab zelaza mieczy zrównać z czasem produkcji brązu/mieczy z brązu
Później:
Czas produkcji stali skrócić o połowę (z 24min na 12.)
Czas produkcji tytanu skrócić o połowę
Czas produkcji damastów skrócić o połowe.
Już by nie było tak skandalicznie jak teraz. Wtedy można myślec nad zmniejszeniem lub kasacja dropów mistrzowskich typu uzbrojenie.
-
Z jednej strony masz racje, bo to co teraz wpada jest wsumie zbędne i trafia na handel, bo wszyscy graja tak żeby nie mieć strat w kusznikasz, elitarnych itd. Wszystko było by ok w przypadku gdyby pvp było wprowadzone. W obecnej sytuacji wg mnie mogli by poprwaić prawdopodobieństwo wpadania gł granitu bo jest o niego cieżko bardzo, a tytan i proch są właściwie nie przydatne i bez wartościowe.
-
Jestem za - ale zmniejszeniem dropów ze slotów 2 i 3 do 10% obecnej wartości. Ponadtto nie mozna jednocześnie zlikwidować broni oraz saletry i rudy tytanu - bo po krótkim czasie nie byłoby z czego produkować kusz, mieczy damascenskich czy też armat.
-
Pierwsze co by zmienic to to zeby granit czesciej wpadal, bo teraz to jakas porazka jest z tym w dropie, nawet gdy bale egzo i granit po tyle samo procent to zawsze wpada cześciej bale egzo dodam zbyt czesto
-
Jestem za. Wywaliłbym broń z dropów (może poza podbojem wyspy). Zamiast niej powkładam był różne rodzaje premii dostępnych w sklepie.
-
Jak powkładasz rzeczy od kupca to na czym BB bedzie zarabiac? Lepiej jest zmniejszyć (przynajmniej o 50% czy nawet 75%) czas produkcji budynkow mistrzowskich i bedzie sie ich budowac wtedy
-
Kto normalny kupuje premie za klejnoty ?
BB najwięcej, przynajmniej mi sie tak wydaje, zarabia na dosypkach, specjalistach i pozwoleniach.
-
set2g kleje i jeszcze raz kleje, jesli wsadza rzeczy od kupca przykladowo lubczyki i ulepszony zaciag i inne rzeczy tego typu to moze im troche spasc popyt na kleje, wiele za pewne kupuje te rzeczy poza gienkiem czy grubasem czy opactwem co jest oczywistym zarobkiem dla BB.