Chyba tylko BB zna odpowiedź :/ Ja się zastanawiam po co jest cały serwer testowy skoro znalezione tam błędy pchają do gry, już nie pierwszy raz zresztą.
Wersja do druku
Jedynym na tą chwile zastępczym rozwiązaniem jest, że by nie przeskakiwał nam chat i można było normalnie pisać, musimy siedzieć u Kogoś na wyspie, sprawdzone działa, nie wiem jak jest jak sie wejdzie na przygodę ale mysle ze też będzie ok, pozdrowienia dla nerwuski ze słonecznego za patent:)
Odnośnie BB i ich powielanych błędnych błędów szkoda sie rozpisywać, żenada, szkoda bo coraz więcej dobrych graczy odchodzi z tej gry.....
pozdrawiam
Mr_SOLAR
innym rozwiazaniem jest usuniecie kantoru handlowego :P
Ale to nie sa rozwiazania - tylko obchodzneie bledu!
Na chwilę obecną mogę napisać tylko tyle, że poprawka związana z "przeskakującymi zakładkami czatu" jest nadal opracowywana - wszystko wskazuje na to, że znaleziono już źródło problemu. Gdy pojawi się data wprowadzenia korekty, od razu o tym poinformuję.
Proszę o jeszcze trochę cierpliwości.
W tej chwili zakładki czatu nie przeskakują i nie są resetowane na przeglądarce Opera - jej użycie może to być tymczasowym rozwiazaniem problemu
Czyli rozumiem że szybko naprawa nie nastąpi.
Przecież teraz nie da się normalnie grać. Chat średnio 3 razy na minute przeskakuje wiec co chwilę wiadomości lądują nie tam gdzie miały, w związku z tym muszę jeszcze raz pisać na swoim chacie i dodatkowo przepraszać na globalu. Siedzenie na przygodzie lub u znajomego na mapie też jest marnym rozwiązaniem, bo ani powiadomienia o wiadomościach nie przychodzą, ani handlu nadzorować nie można, ani kontrolować wyczerpania złóż.
Fakt że o błędzie było wiadomo i mimo wszystko wprowadzono aktualizację świadczy o tym że producenci gry mają totalnie gdzieś swoich klientów dzięki którym dostają pensje.
Ja wiem dlaczego studio BB ma w (pewnie będzie cenzura :P ) tą grę. Otóż jeszcze nie ma tego globalnie ale BB stworzyło nową grę on line - przeglądarkową ;] zapraszam na youtube - > anno online ;]
Jak to obejrzycie to wszystko wiadomo dlaczego ta gra się non stop sypie i nic z tym aż tak szybko nie robią ;]
przeskakiwanie jest irytujące, tak samo jak fakt braku zakładki handel w trakcie przebywania na przygodzie