Witam serdecznie !
Również przyłączam się do tematu, z prośbą o rozwiązanie problemu z zadaniami "ochotnik" i "taktyk", których nie można ukończyć na wyższym lvl mając podbitą całą wyspę. Proszę rozwiążcie to jakoś.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Witam serdecznie !
Również przyłączam się do tematu, z prośbą o rozwiązanie problemu z zadaniami "ochotnik" i "taktyk", których nie można ukończyć na wyższym lvl mając podbitą całą wyspę. Proszę rozwiążcie to jakoś.
Pozdrawiam.
Również się dopisuję, zadania ochotnik oraz taktyk, wszystkie obozy na wyspie mam wyczyszczone, a wykonanie tego na przygodach się nie liczy.
Przyłączam się do kolegów wyżej i proszę w końcu poprawić te błędy.. z tego co wiem to konserwacja ma na celu naprawienie i zapobieganie kolejnym, a nie przyjscie nowych błędów!!
Ja także przyłączam się do przedmówców.Proszę o rozwiązanie problemu
wszyscy się przyłączyli, czas mija, a odpowiedzi żadnej od kogoś kompetentnego nie ma. to może ktoś by nas poinformował czy BB wie już o problemie, czy zacznie nad nim pracować i czy za jakieś 6 miesięcy doczekamy się jego rozwiązania?
Również się dopisuję, zadania taktyk mi zalega, wyspę mam wyczyszczoną.
To ja mam chyba bardziej specyficzny błąd? :x
http://www.youtube.com/watch?v=AsyKd...ature=youtu.be
Było napisane, iż nie wszystkie zadania zostaną naprawione. Na naprawę niektórych jeszcze trzeba trochę poczekać.
Oczywiście że nie wszystkie, ale akurat to nie daje normalnie grać! Co chwile mi mruga wykonane zadanie, można cholery dostać. U mnie zadanie Śmierć przywódcom tak wyskakuje co chwila.