Dziwi mnie także limitowanie odbywania prostszych przygód.
Wersja do druku
Dziwi mnie także limitowanie odbywania prostszych przygód.
Ja też jestem za zniesieniem górnego poziomu na wykonanie zadania. Sam straciłem tak sporo zadań i premii z nich wynikających ;/
To samo. Limity niestety ale komplikują sprawę.
Zwłaszcza w sytuacji, kiedy ma się niewielkie zapasy ludności.
Z tego co wiem, to jedyną przygodą która ma ograniczoną ilość "wykonań" jest Łowca Nagród, i ciężko to nazwać przygodą :) To raczej forma samouczka gdzie masz się nauczyć jak wysłać wojsko na przygodę, jak ją zakończyć i co będzie jak ją zakończysz. Proste przygody to np. Mroczni Kapłani, Na końskim grzbiecie czy Wyspa piratów, a tu nie masz żadnego limitu.
Jedynie limit na zakończenie. A u siebie limit z zasobami ludzkimi.
Ja już nigdy nie będę na poziomie wyższym niż 26 bo nie mogę wykonać dwóch zadań głównych zablokowanych na poziomie 21 i 23. Napisałem do supportu i nawet nie odpisali. Grałem już w różne gry online, ale z taką sytuacją, żeby nikt przez kilka dni nawet nie napisał, że mu przykro i pracują nad tym etc. to jeszcze się nie spotkałem. Chciałbym wiedzieć czy mam szansę wykonać te zadania czy darować sobie to całe granie? Bo stanie przez tygodnie w miejscu to nie jest szczyt marzeń.
A z jakimi zadaniami masz kłopot?
Nie mam kłopotu tylko nie mogę ich zrobić bo jestem na 26 poziomie a one są zamknięte tylko dla 21 i 23 poziomu.
Niezła paranoja i to tak już od tygodnia ponad...
w moim przypadku są to 2 zadania "ochotnik" i "Niedźwiedź" - za misiem nie zatęsknię ale przez ten głupi górny limit nie dostane już koszy