i znowu lipa nie da sie wejsc i tak poraz kolejny
Wersja do druku
i znowu lipa nie da sie wejsc i tak poraz kolejny
Shadow_mk na twoja mape mozna wejsc.. a AsekKor ma taki czary ze na jego mape nawet nie wejdziesz bo cie wywali.. Ale spokojnie panowie z BB mają wszystko pod kontrola... ( tak twierdzą )
Coraz więcej błędów. Coraz więcej awarii..... Chyba faktycznie trzeba uderzyć Firmę po kieszeni czyli - "NIE KUPOWAĆ KLEJNOTÓW" To może wtedy zrobią w końcu coś porządnie. Bo jak widzę mają kasę z gry ale aby zapewnić stabilność grze to już mają to w "czterech literach". Po kieszeni ich. !!!!!!!!!!!!!!!!
jak o 12 godz nie da sie już zalogować to nie mam pytań może najpierw niech zrobią sobie gre pokroju saper a póżniej systematycznie bardziej ambitne rzeczy skoro nie potrafią tego ogarnąć
Dzisiejsza przerwa w działaniu gry była zaplanowana i miała związek z regularnymi pracami technicznymi. Dodatkowo, w ciągu dnia wystąpiły problemy ze stroną główną, jednak teraz dostęp do niej nie powinien być już utrudniony.
Zalogowac mi sie udalo ale po wcisnieciu przyciusku graj nic sie nie dzieje. Bialy ekran. Probowalem w kilku przegladarkach, zainstalowalem flasha jeszcze raz ale nic nie pomoglo :(
Sama możliwość otworzenia strony głównej i zalogowania się to jakby za mało.
od wczoraj od 15 nie moge sie zalogowac do gry...nic sie nie zmienia :(
dobrze ze gram w kilka innych gierek bo bym sie ostatnio zanudzil ,pogratulowac ,strona startowa ładna ,a gra ? nie wiem bo jej nie widać
MLODYDZIURA01, proszę spróbować ponownie: odwiedź stronę gry, wciśnij ctrl+f5 (zaloguj się, jeśli nie jesteś zalogowany) i kliknij guzik "Graj" - powinno działać.