-
u mnie nic sie nie zmienilo 2 h prob logowania i jestem wystarczajaco wkur.... nie moge sie zalogowac i nie jest to wina kompa/lacza/ przegladarki o .... administracja milczy i olewa dalej
-
No i u mnie ta sama bajka, nie ma szansy sie zalogowac bo wyskakuje "blad" ...
trzeba chyba oddac konto to moze ktos skorzysta gdy tylko pewien bohater upora z tymi szatanskimi problemami
-
jeden wielki kawał shit !!! nie wiem czy przerwa techniczna już sie skończyła bo niby 2 godziny temu już powinno być ok
Skoro nadal wyskakuje błąd w połączeniu a już jest po naprawie to wydajność powinniście poprawić o 500 % a nie o 50.
-
No i u mnie ta sama bajka, nie ma szansy sie zalogowac bo wyskakuje "blad" ...
trzeba chyba oddac konto to moze ktos kiedys skorzysta jezeli ktos sie upora z tymi szatanskimi problemami
-
widzę ze do kitu naprawiają te serwery chyba za dużo ludzi kupiło diamentów i zwijają interes
-
też od godziny nie mogę się zalogować... może ktoś uzupełni mi kopalnie, co?
pozdr dla graczy
-
Mimo że ten post dla BB nic nie znaczy pragnę poinformować że dziś to mnie już totalnie wkur....
Myślę dobra przerwa 14:!5, do 17:15 mam buffy na złocie, na spokojnie sobie wrócę z pracy do domu i zastopuje linię złota...
A Tu normalnie kawał roku, mimo prób przez 3 godziny nie mogę się zalogować, a wszystko leci bez buffa.
KPINA!
-
Kopalnie złota mennice i piece złota powinny być zatrzymane punkt 16:00
Inaczej produkcja idzie w powietrze bez bufów.
Mam nadzieje ze ekipa w takich przypadkach zacznie stosować pewne zabezpieczenia bo kolejne straty już ciężko nazwać zirytowaniem.....
-
Wszystko fajnie, zawsze stopuje koło 16-tej, ale w tym wypadku przerwa była o 14:50 więc tak wyszło, że zaryzykowałem.
Jeszcze koło 17-tej bez większych problemów można było się zalogować a tu taki psikus, <wściekły>
-
Mam 7 dni na skończenie przygody! Może zdąże sie zalogować??