-
Lagi są w każdej grze, nawet w tej pudełkowej na kompie. ... z różnych przyczyn, a sporo z nich sami generujemy. W jednej z gier przeglądarkowych przykładowo, zbyt częste i zbyt szybkie odświeżanie strony powoduje, że serwer Cię ostrzega nawet przed banem, bo to ponoć tyż powoduje lagi ;) Ogranicza się także w wielu grach generowanie prywatnych wiadomości i dyskusję na czatach .. tyż ze względu na te lagi (podobno). Tutaj cieszymy się pełną wolnością słowa itd. ... myślę że wkrótce się to skończy by właśnie ograniczyć te lagowanie.
-
Tak jak już pisałem w jednym z wątków: nie jestem w stanie przewidzieć jaki wpływ (w praktyce) będą miały wprowadzone rozwiązania. Dysponuję jedynie datą, którą musi zostać jeszcze potwierdzona.
Gdy dostanę jakieś nowe informacje, od razu o tym napiszę. :)
-
To jest dziwne, bo rano gra chodziła płynnie a od kilku godzin są takie lagi, że nie da się grać - czekam kilka minut na przyjęcie przez budynek premii, o wystawianiu ofert na handlu wolę nie wspominać, bo musiałbym kogoś obrazić. Rozumiem, że wieczorem jest więcej ludzi, ale czy przez kilka miesięcy naprawdę tak trudno jest rozwiązać ten problem?
-
Super - wywala mnie co chwile z gry. Mam już szczerze dość waszego olewania graczy. Jedyne na co was stać to jakieś śmieszne promocje na klejnoty? Nikomu nie polecę tej gry a wręcz przeciwnie - będę ją odradzał.