czyli nie jestem sam.... a już myślałem, że źle aukcję wystawiłem... i granit i mapki za darmo się sprzedały :/
Wersja do druku
czyli nie jestem sam.... a już myślałem, że źle aukcję wystawiłem... i granit i mapki za darmo się sprzedały :/
Tak czajorek, problem ten dotyczy nie tylko Ciebie. Gdy pojawią się jakieś nowe informacje, od razu o tym poinformuję.
Też melduję błąd. Wystawione 3 kolejki towarów- wszystko przepadło.
coraz gorzej sie robi bedzie trzeba spisywac na kartce ile w magazynach mamy bo przez noc przylatuje ufo i znika nam z magazynow
Odpisał Wam coś po tym rabunku support? Mnie po kilkunastu godzinach poinformowano, że sprawa została przekazana dalej...
Do skutku ( z różnym rzecz jasna wynikiem). Ja czekam na zwrot armii już z tydzień, ale support przekonuje mnie, że lagi to moja wina i że one całkowicie nie przeszkadzają w rozgrywce ^^^.
Na zwrot towaru, który straciłem w wyniku przeróbek w mechanizmie handlu czekam 2 dni bez jakiejkolwiek odpowiedzi.
BB_xaar kogo żeście tam posadzili? Był jakiś kasting? :)
Zazwyczaj Support odpisuje w ciągu pierwszych 48h od otrzymania zgłoszenia, proszę jednak zwrócić uwagę na to, że problemem tym dotkniętych jest sporo graczy, więc proces może się nieco wydłużyć. Tak jak pisałem już wcześniej, gdy tylko dostanę aktualizację, od razu o tym poinformuję. :)
BB_xaar kopiuj - wklej nie zajmuje wiele czasu :)
No i znowu strata (4 x 100 map) :( o godz. 12.26 - dałem na handel jako 4 oferta i zaraz wcięło... Nigdzie ich nie ma...
P.S. Mam pecha bo zabiera mi najlepsze surowce: Wikingi, granit i dziś mapy, a chleb, czy węgiel wystawiam bez problemu :) wtf??