Ja mam mlyn wodny-widmo. Wczoraj kupilem za gotoweczke, w historii jest transakcja a w gwiezdzie nie ma. NIe mam ani kasy ani mlyna. Gdzie w tej sprawie pisac?? Mam zrzuty ekranu na dowodzik:)
Wersja do druku
Ja mam mlyn wodny-widmo. Wczoraj kupilem za gotoweczke, w historii jest transakcja a w gwiezdzie nie ma. NIe mam ani kasy ani mlyna. Gdzie w tej sprawie pisac?? Mam zrzuty ekranu na dowodzik:)
Jedyne co można zrobić to napisać maila do suportu, napisałem w tamtym tygodniu sprawę przekazano dalej i cisza z ich strony. Pewnie masz tą samą sytuacje co my młynu nie ma w gwiazdce ale możesz nim zapłacić.
Chciałbym także dodać iż studnia artezyjska którą dostaliśmy i nie znikała nam z gwiazdki, i niby został błąd naprawiony i znika, też jest fajnym wałem!!!! oczywiście studnia znika, tylko akceptować nią można oferty (sprawdzałem osobiście) i kolejny budynek "widmo" który będzie krążył po handlu..... tragedia . Gratulacje za naprawianie błędów, byle tak dalej. Ciekawe czy ktoś się w końcu za to weźmie.
Moze te 'widma' to taki psikus z okazji Helloween ;)
Wygląda na to, że udało się zlokalizować źródło problemu - gdy dostanę więcej informacji na ten temat, dam znać.
Dziękuje za pozytywna informację. Mam nadzieje że zaginione przedmioty do nas wrócą. Ciekawi mnie tylko co jest tego powodem i czy rzeczywiście powodem jest jak napisał kolega powyżej "cwaniactwo graczy". Pozdrawiam
widzę że coś z tymi młynami i silosami się dzieje - ja już pisałem w innym wątku o zbliżonym problemie - wysłałem ziomkowi ofke a on w tym samym czasie wysłał identyczną do mnie - w tym momencie z mojego konta zeszło 3k monet, a z konta kolegi młyn wodny. Gdy ofka przyszła nie miałem czym za nią zapłacić bo przecież kase wysłałem w swojej ofce, więc odrzuciłem. Kolega zrobił to samo, bo fizycznie młyna nie posiadał ponieważ wysłał go już do mnie. Jemu młyn wrócił, ale mi 3k monet już nie. Relog nie pomaga, monet nie ma i nie wiem co dalej. Szkoda trochę :(
Mam to samo. Wystawiłem na handel silos (wczoraj w nocy) i młyn wodny (dziś rano), które wcześniej u mnie pracowały. Wylogowałem się i... nie ma ani przedmiotów, ani kasy. A w historii handlu ani śladu takiej transakcji...
Zniknęła mi studnia artezyjska. Dotychczas za każdym razem, po wyczerpaniu zasobów wracała do menu gwiazdy, tym razem jednak nie wróciła. Po prostu zniknęła - proszę o interwencje.