Odpowiadam z innego konta, bo tamtego nie dało się odzyskać. Próbowałem się logować z 2 komputerów, z tym samym efektem.
Zdecydowałem się na założenie nowego konta. Jako "rekompesatę" dostałem po kilka tysięcy (bodajże 5 czy 6) kamieni, desek, młotków, mieczy z brązu i chyba po 2 k desek liściastych i marmuru i 1k monet. Do tego odzyskałem klejnoty które wcześniej zarobiłem.
Czyli trochę kiepsko w porównaniu do tego co straciłem.
Jak się "poskarżyłem" że to trochę mało to dostałem jeszcze napitek, konie, miecze z żelaza oraz trochę więcej klejnotów.
To w dalszym ciagu ułamek tego co straciłem, ale już dałem sobie spokój z "użeraniem" się z supportem.
Teraz powoli odbudowuję wyspę. Plus jest taki że tym razem uniknę kilku błedów jakie popełniłem za pierwszym razem.
Niestety musiałem zacząć grać na jednym z nowych serwerów (konkretnie "Dolina Odkrywców"), który jest całkowicie do d...
Bardzo mało ludzi, na handlu w porywach może z 30-40 ofert. Ale z drugiej strony ludzie tutaj z pocałowaniem ręki kupują marmur za monety w stosunku 1 do 1 :). Gorzej jak trzeba coś kupić, bo ceny tutaj są chore.