-
ja tylko dodam,ze wylaczajac na noc gre mialem w magazynie 104k drewna iglastego (obserwowalem produkcje/przyrost kilka dni i wszystko bylo na plus).rano kiedy sie zalogowalem drewna juz bylo tylko 94k_jakims cudem wyparowalo przez 7h 10k tego drewna!nie chce mnie sie robic co godzine screenow i ciagle pisac do supportu,ale jestem przekonany,ze surowce od tak sobie gina.jesli dodamy do tego powrot lagow to ....
-
A na którym poziomie masz chaty leśników? Jeśli masz chaty leśników na niższym poziomie niż drwali to będziesz miał sytuacje typu:
- leśnik na 1 lvl-u sadzi drzewo w miejscu gdzie było 0/5 drzew. Stan złoża zmienia się na 1/5
- drwal na 3 lvl-u idzie do tego złoża żeby ściąć drzewo.
- w złożu jest tylko jedno drzewo więc niestety ale drwal zamiast 3 jednostki towaru przynosi tylko jedną.
Puki nie ma wbudowanego kalkulatora gospodarki w grze wyliczam sobie wszystko w Excel-u. Swego czasu też wydajność teoretyczna drwali dość mocno nie zgadzała mi się z rzeczywistymi osiągami. Po wyrównaniu poziomów drwali i leśników wszystko się mniej więcej zgadzało.