-
Avila i inni - moze majatek gildii u was to fikcja jak cale wasze gildie to fikcja. skąd ja mam to wiedziec?
U nas gildia ma dosc pokazny majatek liczony zarówno w monetach jak i nnych towarach wyzszej wartości i nie jest on jakiś urojony tylko całkiem prawdziwy.
Powazne gildie powaznie podchodzą do takich kwestii i sądze ze nie jestesmy odosobnieni w takim działaniu.
Dlatego powazne i dobrze zarzadzane gildie potrzebuja narzedzi do takiego zarządzania.
a bawić sie w gildie moze kazdy bez niczego bo po co mu?
-
Urojone to są te Twoje problemy ;] Wymyślasz jakieś banki, zbrojownie i inne pierdoły, Twoja sprawa, dodatkowe powierzchnie magazynowe nie są na pewno "jedną z koniecznych zmian". Tak jak pisze sparkz, wszelkie dobra są własnością poszczególnych graczy. Akurat w mojej gildii są oni w stanie sami nimi dysponować ;d
-
To co ja wymyslam ty nie wymyslisz choćbys sie drugi raz urodził...
Napisałam co wg mnie powinno być zrobione aby gra była ciekawiej zorganizowana ale gracze w wiekszosci chcą sie tylko lać tutak a cała reszta ich przerasta. tylko po co zabieraja głos w sprawach, które ich nie interesuja?
-
Gratuluję wysokiego mniemania o sobie, tak żyje się pewnie znacznie łatwiej. Jesteśmy na publicznym forum i mogę zabrać głos gdzie tylko mam ochotę.
-
Brak ankiety - zamykam.
Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.
Poradnik "Jak dodać ankietę?".