Spokojnie spyderek dowody sie pojawią, na razie zwracam uwage na problem.
P.S Kto ma gimnazjalny nick i co to znaczy?
P.S II Fajny Hatak
Wersja do druku
Spokojnie spyderek dowody sie pojawią, na razie zwracam uwage na problem.
P.S Kto ma gimnazjalny nick i co to znaczy?
P.S II Fajny Hatak
@spyderek
Jeśli chcesz skrinów, to tu prosty przykład. Akcja z dzisiaj, dosłownie sprzed paru chwil - jest flamewar na czacie, wiele osób atakuje gracza o nicku bodekpl. Przychodzi modliszka, bodek dostaje bana, ale nikt z ludzi, ktorzy obrzucali go błotem - bana nie dostaje! Wysyłam report, tłumaczę, że ci, którzy atakowali bodka powinni zostać ukarani, a szanowna modliszka uważa to za trollowanie. Pierwszy skrin to bardzo niefajny tekst markcox'a, natomiast drugi skrin - reakcja modliszki.
http://i49.tinypic.com/2ppwt3r.jpg
http://i46.tinypic.com/1zlrs7n.jpg
A ja mam do Was pytanie, tzn do tych niby poszkodowanych. A w czym macie problem? Po niektórych nickach widzę, że to starzy wyjadacze i wiecie np gdzie Handel jest i zakładka pomoc. Poziom kultury też zostawia wiele do życzenia. Ogarnijcie się najpierw sami a potem komuś coś wypominajcie. Takie jest moje zdanie.
Amen
no tak dostając parę chu.. ku.. czy innych słów dziwisz się że gracze się do niego inaczej zwracali, najpierw samowolka i rozpusta, później płacz ale wszyscy bez winy :)
@Serniknazimno
o kim mówisz? daj moze screena który potwierdzi twoje słowa
bodekpl, nie robię screenów bo nawet nie wiedziałem że temat taki tutaj istnieje, dostał człowiek ignor z mojej ręki bo nawet nie chce mi się go więcej czytać. Jest jedna praktycznie modka bo reszta albo dała sobie spokój albo nie chce do nas zawitać i takie problemy jak dla mnie powinniście zgłaszać do supportu a nie buntować resztę społeczeństwa jakimiś skargami i to tutaj
Niektórzy tu prezentują się tu jakby byli filozofami bądź politykami... Oczekują szacunku, dojrzałości i kultury sami jej od siebie nie dając (haha, przepraszam to mnie trochę bawi). Nie proszę o graczy którzy są fanatykami czy obskurantami, jak ja rozmawiam z osobą która nie dopuszcza do siebie zdania innych i prowokuje ich aby z nim porozmawiali, ponieważ gracz ma ze sobą jakieś problemy emocjonalne, to przepraszam. Nie rozpocząłem gry po to aby się kłócić z jakimiś niedojrzałym człowiekiem, tylko aby porozmawiać z normalnymi ludźmi i cieszyć się grą.
Mod nie może zawsze spełniać swoich obowiązków idealnie, dlatego zdarzają się sytuacje w których postępuje tak czy inaczej, jak ktoś nie umie pogodzić się z własnym błędem czy też aby nie potrafi przyjąć do świadomości swoje przewinienia, to nie mam co z taką osobą rozmawiać.
Wnioski:
* Najlepiej wprowadzić formę blokady (bana) za przekleństwa na kilka godzin, by nauczyło to trolli myśleć i zacząć rozmowę w sposób normalny.
* Następnie musicie się nauczyć, kiedy należy siedzieć cicho a kiedy prowadzić normalną konwersacje.
(To już taka prośba)* Wprowadźcie dla mnie test inteligencji przy rejestracji ;)
Założyć temat i czekać na dowody? ha jakie śledztwo :D