Zajmie się tym ktoś ? Gra bez handlu jest troche daremna ;/
edit
Zapomniałem sprawdzić maila , trzeba kasować cache regularnie albo zmienić przeglądarkę . Pomogło , temat do zamknięcia .
Wersja do druku
Zajmie się tym ktoś ? Gra bez handlu jest troche daremna ;/
edit
Zapomniałem sprawdzić maila , trzeba kasować cache regularnie albo zmienić przeglądarkę . Pomogło , temat do zamknięcia .
Witam,
Mam dokładnie ten sam problem, czat czasami nie chodzi wcale, czasami chodzi ale bez zakładki handel, co mocno wpływa na grywalność (oczywiście negatywnie)... Problem pojawił się po ostatniej przerwie konserwacyjnej, w ogóle mam wrażenie, że gra od tego czasu mocno się muli...
Próbowałem już jak radzi support reinstalować flash playera. Odinstalowałem, zainstalowałem najnowszy. Nic. Odinstalowałem, zainstalowałem starszy nic. Czyściłem 20x cache i cookies. Uruchamiałem grę w IE, Firefox nic a nawet gorzej niż w Chrome. W chrome raz działają kanały raz nie a nawet jak działają to gra wysiada przy większej liczbie buffowanych budynków. Zmieniałem też providera netu i nic. Na innym kompie w domu działa ok. Na tym gdzie mogę grać nie działa. Co być może świadczy o tym, że wina jest po stronie naszego sprzętu ale. Wcześniej grałem codziennie przez miesiąc i nie było najmniejszego problemu. Gra wysiadła po ostatniej przerwie technicznej w czwartek. Już kilka dni bez handlu i przestaje mi się chcieć grać bo handel jest całą osią akcji. Niedługo sobie po prostu grę daruję. Mam nadzieję, że informacje z tego forum docierają do supportu.
Ja też mam ten problem, że nie mogę pisać na szepcie i innych czatach:( Pisałam do suportu ale nie odpowiedzieli.
Witam! U mnie od wczoraj jest to samo. Mam problem z wejściem do gry - pasek ładowania dochodzi do końca i nic się nie dzieje, a jeśli już mi się to uda, po chwili tracę łączność z serwerem, nie mówiąc już o znikających zakładkach, zwłaszcza handlu
Witam ponownie,
Próbowałam teraz wyczyścić cache i cookies ale nic to nie dało... Zmieniłam więc, przeglądarkę na chroma... Przez jakiś czas chodziło, ale teraz gra kompletnie siadła, dzieje się dokładnie to samo co u Florentyny i to już bez względu na jakiej przeglądarce. Dziwne, że u mnie wszystkie problemy z grą zaczęły się po ostatniej przerwie technicznej, wcześniej wszystko chodziło idealnie, a przecież w tym czasie nic z systemem nie robiłam... Siedzi na tym chacie czasem ktoś z suportu? Może by coś napisali, skoro tylu graczy w tym samym czasie ma ten sam problem, to chyba nie może być wina naszych kompów.
Własnie przed chwilą po raz kolejny odinstalowałam i zainstalowałam ponownie Flash Playera, ponadto to samo zrobiłam z przeglądarkami Chrome i FF, udało mi się wejść jeden raz na Chrome, a teraz kiszka :) Mam już dosyć. Support odpowiada jeden raz standardowym "że się tym zajmą i ble ble " a potem nic
Support olewa ludzi jak narazie , zero jakiejkolwiek informacji nic z ich strony.
A gra nie dziala co z tym idzie wiekszosc stoi w miejscu.
Poprostu zenada .
Tak jak wcześniej pisałem już od kilku dni nie mam chatu i handlu. Pisałem do supportu i cisza. A dzisiaj doszło do tego, że mam zadanie dzienne w którym jest handel. I jak mam to niby wykonać skoro nie mam handlu od kilku dni. Czy mógłby w końcu ktoś się tym zająć łaskawie? Jeśli tak dalej będzie to dalsza gra mija się z celem i wkrótce podziękuję.