Jakoś mam koszary na 4 lvl, magazyn prowiantu na 4 lvl i ponad 170 budynków na 4 lvl (500 szt każdy)
I nie narzekam
Wersja do druku
Jakoś mam koszary na 4 lvl, magazyn prowiantu na 4 lvl i ponad 170 budynków na 4 lvl (500 szt każdy)
I nie narzekam
Nie za darmo,
Dondarrion nie uwazam zeby wyzwaniem bylo czekanie ponad 8 miesiecy na rozbudowanie budynku i robienie co dwa dni tego samego czyli wysylania geologa po znalezienie zloza, a nastepnie budowanie kopalni. I tak jak mowi Piwonia, gra staje sie monotonna i nudna, bo ciagle robi sie to samo oczekujac na zrobienie czegos wiekszego...
Pewnie drogo Cie to wynosi ;]
A moim zdaniem jest ok, poza tym może kiedyś pojawią się kolejne poziomy rozbudowy budynków powyżej piątego.
Tak samo uważam że jest ok a jak napisałem wcześniej na pewno z czasem pojawią się jakieś alternatywy.
Wyzwaniem jest pomyslenie, przeliczenie i takie rozbudowanie produkcji, zeby samemu wydajnie produkowac monety, zamiast pisania bzdur typu obliczenia z pierwszego posta.
Druga sprawa jest taka, ze upgrady to sa upgrady, nie sa wymagane do pracy budynku = sa absolutnie opcjonalne, wiec jesli koszt Cie uwiera to zadowol sie upgradowanymi na poziom nizej. Natomiast osoby ktore sie wysila i znajda sposob zeby te upgrady zarobic - dostaja nagrode w postaci wiekszej produkcji.