Przez przypadek bo mi gre zlagowalo i sie nawciskało kilka rzeczy naraz... :(
Zna ktoś może sposób na usunięcie tego Buga??
Wersja do druku
Przez przypadek bo mi gre zlagowalo i sie nawciskało kilka rzeczy naraz... :(
Zna ktoś może sposób na usunięcie tego Buga??
mam podobny problem po wczorajszej zawieszcze strony glownej moje konto przestalo istniec nie moge wygenerowac nawet nowego hasla bo nie znaleziono nazwy uzytkownika:(:(:(
Szczerze wam powiem że Ciesze się ze macie takie same problemy z tym bugiem. Bo może teraz zostanie ten problem zauwazony^^ Bo ja czekam 4dzien i support nawet nie łaska odpisac także zapomnijcie że przez tydzien wejdziecie na konto i największy żal mi tego że ni jestem graczem z 3lvl tylko z 16lvl i duzo surowców mi przepada^^
No właśnie ja też z 16lvl, też do nich pisałem ale nikt nie odpisuje. A przyczynę problemu znamy, to powinni szybciej go rozwiązać.... ;(
Powiem Ci tak. Specjalnie założyłem nowe konto (złamałem regulamin bo multi konto jest zabronione), jednak załozyłem je, poświeciłem pół dnia, wykonywałem czynnosci które robiłem na koncie głównym tylko po to żeby dojsc do tego jak ten bug sie uaktywnia. Napisałem do supportu wszystko, podałem im na tacy ten bug i co? Gówno. Olali mnie jak kaŻdego innego gracz i tłumaczenie moderatora wczoraj w grze że support ma 8 tys maili na dzięn nic mnie nie obchodzi bo jesli ktoś umie doić kase z użytkowników poprzez Sklep to niech wywiazują się z pracy swojej i obejma opieka ludzi którzy maja problemy! A firma ta prezentuje poziom tragicznie nieudolnych ludzi. Skoro maja 8 tys maili na dzien to moze trzeba było nie wypuszcząć open bety skoro gra ma tyle błedów? ale nie... lepiej zrobić open bete i hapac kase ze sklepu bo tylko to sie liczy. Jednym słowem porazka nie firma
czego się spodziewasz po ubi soft to przecież mistrzowie w wyłudzaniu kasy od graczy
aa i dopisuje się do listy osób z tym problemem
z tym że ja dodałem przyjaciela z z globalnego
Mam ten sam problem, jednakże inaczej go wywołałem... jak zwał tak zwał. Od wczoraj nie mam dostępu do swojego miasteczka a surowce i konkuręcja ucieka.
pozdrawiam
Może w końcu coś się ruszy. Coraz więcej nas jest :(
Wkońcu temat ruszył! Mam nadzieje że ADMIN zgłosi do supportu że jest to problem powazny i nie dotyczy jednej osoby. Ja jako jednostka zrobiłem wszystko co mogłem i nawet sam im podałem co spowodowało ten bład i nic nadal nie zrobili ADMIN prosze o pomoc w imieniu graczy i zgłoszenie tego osobiście bo wierze ze przyspieszy to cały proceder
Błędy krytyczne powinno się naprawiąc w tempie natychmiastowym, bo jednak jesteśmy teraz zablokowani.. nie wiem jak Wy ale ja zainwestowałem już realną kase więc jestem podwójnie zażenowany.