Niby była naprawa, a mnie dzisiaj logowania do gry zajęło 40 minut- w kółko kazało odświeżyć połączenie.
Wersja do druku
Niby była naprawa, a mnie dzisiaj logowania do gry zajęło 40 minut- w kółko kazało odświeżyć połączenie.
o wielki brat z procesji wrócił...
Od rana do chwili obecnej u mnie wszystko działa poprawnie.
Nie ma problemów z logowaniem.
Zauważ że ten temat jest dla ludzi którzy mają problemy z grą, więc po co się wypowiadasz?
Czy w końcu łaskawie zostaniemy poinformowani co się dzieje i kiedy problem będzie rozwiązany.A może mamy już sobie darować i zacząć grać na innym serwerze lub inną gre.
Super !! Nie ma to jak cieszyć się z wejścia na serwer, po 3 godzinach a potem po 30 minutach zostać wylogowanym i znowu nie móc się zalogować porażka!...
u mnie własnie zdechło. amen :) jeszcze chwila i sprzedam fpizdu konto na allegro niech się kto inny użera z grą
wie ktoś może, które "najbliższe prace konserwacyjne" miał Xaar na myśli pisząc, że wtedy Nowa Ziemia zostanie naprawiona ? ;p
przed wielkanoca ;)
na zajaczka dostaniemy nie ograniczny dostep do gry :D
@cornflakes
te co były w ostatnią środę z 5-6 czerwca.
nudne to sie robi zrobili by jakąś ciekawsza awarie bo ta już mi się znudziła ile można patrzeć na uruchamianie kolejki logowania
no to sobie pograłam,nie ma co :/ ciekawe kiedy skończy się to mydlenie oczu,dobrze chociaż,że nie wierzyłam w to cudowne naprawienie serwera;napchali ludzi do oporu licząc,że każdy kupi klejnoty i teraz mam tego skutki
najgorzej,że nie wiadomo czy lepiej rzucić to w cholerę i odżałować stracony tu czas czy wnerwiać się dalej
i pewnie dlatego,że wiedzą że większości będzie szkoda tego czasu mają nas w dupie bo i tak twierdzą,że nie odejdziemy a jeśli odejdziemy to znowu napchają serwer tak,że nawet połowy nie udźwignie w tym samym czasie
Udało się zalogować, po godzinie prób - niestety, tylko na pięć minut. Po prostu żenada. Powoli tracę cierpliwość !!!
Najwiekszy przekret z jakim miałem do czynienia
Przewałowali nas i maja nas bardzo głęboko
to jest takie jawne robie z nas idiotow :P
pewnie biora nas za do siebie podobnych :P
zastanawia mnie tylko kiedy wkoncu zrozumiemy ze lepiej przestac grac w ta scieme
[COLOR="rgb(0, 0, 0)"][/COLOR]banda złodzieji i tyle
wow teraz to już kolejka logowania się nie uruchamia tylko od razu okienko 'połączenie z serwerem zostało zerwane'
i pewnie przyjdą sobie w poniedziałek jak gdyby nic i znowu będą rżnąć głupa pytając czy problem dalej występuje i zwalając winę na ciasteczka itp. itd.
nosiek tym to tylko im pomożemy bo serwer odciążymy i będą się chwalić,że naprawili :p
eeeyyy ten no .... a bo ja wiem ? ;)
pewnie zaraz po tym jak nie bedzie mozna wejsc dluzej niz jeden dzien :D
Też mam ten problem. Ciekawe tylko, że połączenie z serwerem zostaje przerwane wtedy, gdy z powodzeniem mogę ukończyć przygodę. Jest to denerwujące.Co mi da,że dostanę jakąś lichą rekompensatę jeżeli tracę co najmniej kilka razy więcej.
jesli pierdykne tym to sie postaram w necie aby ludzie nie dali sie nabierac na ich tanie sztuczki
i tak zapewne sie znajda naiwni
no i ****a znowu nie można grać!!!:mad:
a BubelByte_xaar pewnie na pochodzie bożociałowym jest zamiast za*******ać przy usuwaniu błędów tego bubla!!
ps. jak to dobrze że nie wydałem na ten bubel ani złotówki ale i tak szkoda straconego czasu :(
BB_xaar na prezydenta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikt tak skutecznie nie omamia tłumów jak on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drugi raz to piszesz :) przy pierwszym razie powstrzymałem się od komentarza, teraz tego nie zrobię...
Spójrz w prawy górny róg forum. Kliknij w 'ustawienia'. Następnie w menu po lewej 'ogólne ustawienia'. Teraz pokręć trochę kółkiem na myszce i... wszystko stanie się jasne :)
Ehh Ci niedouczeni informatycy z BB :P
A to wszystko wina Tuska :rolleyes:
U mnie po konserwacji jest dużo lepiej, większość rzeczy robię bez problemu, ale jak się porwałem na blok w przygodzie, to żołnierze poszli do piachu. Może musicie wyczyścić cache i ciasteczka? <hahaha>
ja nie moge wejsc pamiec cache wyczyszczona i po nakliknieciu GRAJ laduje sie i po zaladowaniu mam biale tlo:( co jest grane
No niestety.. Poczekamy zanim to ogarną;]
Ps. Na zabicie czasu lola polecam
bb_xaar widzę, że to ta obiecana poprawa? Powinni was wszystkich pozwalniać i zatrudnić kompetentne osoby które chociaż potrafią przyznać się do błędu i nie kompromitują się durnymi wpisami "wyczyść ciasteczka". Tradycyjnie znów wywala.
W(ch)óju BubelByte_xaar może by tak zrobić dodatkową przerwę "konserwacyjną" ???!!!
a jak to nie pomoże to.....może wypierdzielić tę grę w chój ??!! z przeglądarek !!!
odezwiesz się Jaśnie Wysokość Xaar???
a może jakiś tzw modek się odezwie... skoro bubelxaarowi odwagi brakuje??!!
olewa nas od rana, tchórz nawet przepraszam nie powiedział woli jakieś posrane trailery wrzucać...
Nie rozumiem skąd w Was taka agresja - ok, też miałabym ochotę wejść do gry i spędzić tam trochę czasu, ale nie robię tego afery, że nie mogę. Gra jest (teoretycznie) darmowa - nie ma obowiązku ładowania w nią pieniędzy, jeżeli się nie ma lub nie chce. Sama kupiłam wersję pudełkową, żeby wnieść jakiś wkład finansowy i pomóc w utrzymaniu gry - wiadomo, że takie są oczekiwania firmy i jest to zrozumiałe, nikt nie będzie nic robił za darmo. Zresztą po to są reklamacje, który każdy gracz może złożyć, a które będą rozpatrywane indywidualnie - jeżeli ktoś traci na nieoczekiwanych przerwach w dostawie gry, to na pewno nie przejdzie to bez echa. Nie mamy do czynienia z jakiś noname, tylko porządną firmą, która nie pozwoli sobie na stratę klientów.
Poza tym jest ładna pogoda na dworze, wyjdzie na spacer i się wyluzujcie :)
znowu szlak trafi mecze i przygody , a czas leci -- a co do wrzucenia trailera to jest ze 2 minuty roboty
taa za 1h kończy mi się "mecz 3" armia wysłana ale nie zdążyłem ataku puścić... Miło
whój bubelbyte_xaar jest na długim wekendzie więc...zmian możemy się spodziewać... za tydzień!!! tylko czy wyjdą nam na dobre??
O ile problemy z grą to coś normalnego - nie da się tego uniknąć. O tyle brak jakiegokolwiek odzewu jest rzeczywiście frustrujący. Muszę zaraz wyjechać na 3 dni i nie będę miał dostępu do internetu, a przez to, że nie mogę zablokować kopalni i wytopu złota i mennicy będę one działać przez 3 dni bez buffów co spowoduje stratę conajmniej kilkuset monet. Nie mówiąc już o kopalni, która się zawali, a kosztuje horrendalnie dużo. Przerwa jest niezapowiedziana, więc powinna być szybka reakcja w takich wypadkach.
Vitae89 za nie dokończony mecz dostaniesz tylko mniej PD , ale czy go zaliczy to nie wiem mi został ponad jeden dzień "3 mecz" i ze dwa ataki