-
Event kończy się za 15 minut i ja też jakoś rozwiązania nie widzę a problem zgłosiłem już 28.04, wtedy wmawiano mi że jest wszystko ok. Teraz magazynu nie podniosę bo brakuje mi dokładnie tego 1 łańcucha i pkt bonusu za 4, ciekawe co z tym zrobią. Niektórzy się tu mądrzą że przecież nikt nie każe, nie może i nie ma zrobić wszystkiego, to fakt, ale chyba szanse wszyscy powinni mieć takie same??
-
No niestety w tym evencie nie było mi dane zaliczyć zaginionych pisanek bo jakoś mi je wycięło i nie miałem ich w zadaniach. Jakaś nędza !
-
Również zgłosiłem oczekujące zadanie pisankowy zakład. Event kończy się za 10min i nadal zadanie jest zablokowane.
-
Czy jest szansa żeby tą ilość pisanek które można było zdobyć za ciąg zadania można było otrzymać do końca tygodnia?
-
Mnie tam te pisanki mniej bolą niż brak ulepszenia magazynu, za ostatni ciąg byłoby 25 + premia 100 za komplet, dokładnie tyle brakło do ulepszenia na kolejny poziom. Czy to jest fair? No jakoś nie sądzę, suport odsyła do tego wątku i zamyka zgłoszenia więc nawet odpowiedzieć się nie da, brawa, po prostu brawa!!!
-
Kiedy oficjalne stanowisko w temacie zgłoszonego błędu i rekompensat?
Pisanie do supportu kończyło się informacją że znają problem. Obawiam się że teraz zaczną odpisywać .... problem już nie występuje :D
-
bledu juz nie naprawia bo nie potrafia , dadza jakas rekompensate i tyle , szkoda slow
-
Ja bym się nie łamał. Przeproszą, machną promo +100% i się dokupi brakujące pisanki. :D Dwa lata temu w event wielkanocny nie dawali za to kupionych klejnotów. Dali je tydzień po evencie, jak zniknęły itemy wielkanocne z oferty. :D W ramach przeprosin 3 dni premium. Wooohoo!
-
I tak oto kolejny raz BB pokazało gdzie ma graczy i na jakim poziomie to my gracze wobec BB jesteśmy!
Rzucą jak to już wspomniano kilka klejek na pocieszenie i tyle będzie z zadaniem, którego już nie zobaczymy.
W przyszłym evencie tez coś się popsuje. Nie martwmy się.
-
Jakieś informacje dotyczące rekompensaty?