Możesz napisać co dokładnie daje receptura manuskrypt - nigdzie nie ma na ten temat info
Wersja do druku
Możesz napisać co dokładnie daje receptura manuskrypt - nigdzie nie ma na ten temat info
TUTAJ "Receptura: Tom: Receptura odblokowująca produkcję tomu w Specjalnym Magazynie Prowiantu"
Szkoda ze znowu w specjalnym, lepiej by było gdyby w zwykłym, bo w nim to już prawie nie ma co robić.
kufle do zg :)
nie wolno zapominać o sprowadzaniu osadników, nawet Kanclerz Merkel tak nie potrafi :P
Robię sobie właśnie El Chupacabrę i już wyłapałem błąd.
Kiedy lądujemy na wyspie mamy tylko zadanie główne, po pokonaniu pierwszego obozu drzewa z małpami wyskakuje zadanie poboczne. I tu jest błąd. W opisie jest "Zniszcz jeszcze dwa drzewa w dżungli" tymczasem trzeba zniszczyć jeszcze 3, tego pierwszego nie zalicza. Chyba że ja coś sknociłem i nie zaczekałem na zadanie poboczne.
Tak czy siak, lepiej jest zniszczyć więcej drzew niż bić się potem z tubylcami. I jeszcze jedna uwaga, brać kuszników, puszki nie będą tak bardzo przydatne.
Jak dla mnie za mało kryształów się dostaje. Powinna być dodatkowa możliwość zdobycia kryształów np. z przygód lub poszukiwań skarbów.
Albo żebyś klejnoty wydał. Utworzenie 60 stron Złej Królowej to mniej więcej wydanie 5k klejnotów. A to tylko na jeden komplet przygód i odblokowanie epickiego gospodarstwa. Potem po 5k na każdy kolejny komplet pozwalający odblokować łancuchy.