chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest bardzo pracowity
Wersja do druku
chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest bardzo pracowity
Przeto, powiadam, albowiem jakoż smutno na wyspie mej zaiste tak i o Wesołego Geologa anichybi prośbę mą złożyć muszę.
Wesoły geolog byłby mi troszkę pomógł i rozweselił moich sellersów...... pozdrawiam wszystkich graczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ zwiększy to zasób wesołości w mojej krainie :-)
Witam,
Potrzebuję pływający dom, bo brakuje mi miejsca dla nowych rekrutów :)
Witam,
Poproszę o pływający dom gdyż mam zbyt małą populację na drwale:)
Chciałbym Pływający dom, ponieważ to najlepsza oferta dostępna za 500klejków
Chciałabym tytanowy pokład bo na wyspię nie moge go jeszcze szukać
Chciałbym Statuę Lwa, ponieważ jestem typowym zodiakalnym lwem, co widać na pierwszy rzut oka i w 100% potwierdza moja dziewczyna. Bardzo chciałbym to wyeksponować, ozdabiając moją wyspę tak prestiżową i definiującą mnie statuą.
Wesołego geologa bo jest wesoły nie smutny
Chciałabym pływający dom, ponieważ moi osadnicy nie maja gdzie mieszkac
Wesoły Geolog, to życzenie moje....
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ uśmiech wśród osadników z pewnością zmobilizuje ich do lepszej pracy.
chciałabym pływajacy dom, bo szpilki juz nie umie zmiescic a wyspie
pozdrawiam
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest mi potrzebny.
Moi osadnicy chcieliby poznać tajniki receptury przyrządzania grillowanych steków.
Chcę wesołego geologa, bo miałby u mnie dobrze.
Moi osadnicy chcieliby poznać tajniki receptury Manuskrypt ,bo nie są tak efektywni jak powinni.
Witam!
Jeszcze sporo czasu zostało! :)
Pozdrawiam,
BB_PEnelopa
Chciałbym Ulepszony kilof żelaza cały czas brakuje mi rudy żelaza :(
poprosze kantor handlowy, żeby zamorscy kupcy mieli gdzie wystawiac swoje towary ;)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ chciałbym szybciej znajdować złoża.
chciałbym recepturę "grillowany stek", ponieważ chciałbym wreszcie móc wytwarzać tę premię
Chciałbym ulepszony magazyn bo ciągle mi brakuje :)
Witam!
Zachęcam do wypowiadania życzeń! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałabym pływający dom,ponieważ osadnicy na mojej wyspie są wielodzietni i brakuje im miejsca do spanie :)
Chciałbym wspaniałą rezydencję, ponieważ za 500+ narodzi sie dużo osadników a nie mają gdzie spać
Marzy mi szybki odkrywca.Fajnie jęczy po powrocie,a rzadko jestem jak wraca ;)
Ja poproszę równowartość Pakietu Medycznego, ponieważ jeden z moich Generałów jest ciamajdą i wciąż się potyka na co lepszych obozach bandytów, a potem zbyt długo musi kurować siniaki :)
Chciałbym aby ta gra działała normalnie, ponieważ teraz to się nie da grać
poprosze o dom na wodzie lub geologa
Chciałbym ulepszony kilof do żelaza, ponieważ bardzo chciałbym wykuć sobie drogę do świetlanej przyszłości. :)
Witam!
Zostały 4 dni! :)
Przypominam o regulaminie!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Studnia wylosowała post numer 712
Gratuluję! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Przeto, powiadam, albowiem jakoż smutno na wyspie mej zaiste tak i o Wesołego Geologa anichybi prośbę mą złożyć muszę.
Chciałabym Egzotyczne drewno ze Sprzedaży hurtowej, ponieważ pragnę postawić moim osadnikom nowe domy w stylu kolonialnym :)
Witam!
Zachęcam do wypowiadania życzeń! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa