Zakręcony jak nie wiesz to nie mów. Twoja głupia sugestia, że da się jak się nie da ludzi w błąd wprowadziła i potracili ludzie na tym.
Dzięki wielkie, widać twoją nie kompetencje znowu :P
Wersja do druku
Dlatego napisałem "niby nie widać" :)
Genialnie ;/ Premka robiona przed konserwą przepadła i nie zwróciło pokemonów. BB poleciało po bandzie. Dobrze, że chociaż widać lupki i że ich nie skasowali bo bym sie zachlastał chyba.
Ciekawe o której będzie przyznawane te 150 pisanek :) BY się przydało teraz;p
A może to po prostu kolejne niedopatrzenie konserwy ? Zrobią kolejną i robienie premek świątecznych wróci xD
Wie ktoś może czy "pudełko Pauli" będzie dostępne po zakończeniu eventu ?
Pytam bo jest w innym dziale niż eventowy. Niby napisali że pudełko jest dostępne podczas wydarzenia ale pewności nie mam, czy chodziło im tylko o pojawienie się czy występowanie.
zgodnie z tym co napisane jest tu:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...925#post149925
zniknie
tak tak juz znalazlem ale dzięki wielkie :)
Witam, pisze tu pierwszy raz.
Chcialbym zglosic skarge do Tworcow Gry "The Settlers".
Dlaczego juz dzis, 29.04.2014 zostal wylaczony 2 etap eventu Wielkanocnego, skoro mial bym do 29.04, a nie do 28.04, a defacto tak sie stalo i nie mozna juz nic kupic za pisanki. To jest wprowadzanie graczy w blad i uwazam, ze powinno to zostac naprawione przez tworcow gry lub osoby za to odpowiedzialne.
Pisz na Berdyczów:)
Spoko mozna kupic 2 mistrzow :D
Chyba mieć, u kupca można kupić tylko 1
Najlepsze co by mogli wprowadzić w tym momencie to oprócz wiadomych rzeczy w koszarach i introligatorni to możliwości odpalenia dwóch przygód na raz i robienia ich równocześnie bo mając majora , 2 MMA, 3 weteranów, 2 kwatermistrzów, 6 zwykłych gienków i ok 8 szłomów to aż się o to prosi...
BTW
BB dzięki za event, dobra robota wg mnie
Tak jest przy każdym evencie, nie wiem o co ten krzyk. Grasz od lipca 2012, był czas żeby się przyzwyczaić do tego schematu że event się kończy wraz z poranna konserwą.
Z tego co pamiętam to była mowa o trzecim slocie na kooperacyjny, ale może faktycznie zrezygnowali w obawie o wydolność serwerów.
Rozwiązanie bardzo interesujące.
Ten temat będzie wisiał przyklejony do następnego wydarzenia wielkanocnego? ;)
Dokładnie.
b b