124 na 700 , 121, 119 i jeszcze ponad 10 min czekania
Wersja do druku
124 na 700 , 121, 119 i jeszcze ponad 10 min czekania
masz prawo a wiesz gdzie oni to maja .....
no ja chyba nie wbije, nie kupilem kleju ostatnio, z tego co widze kto kupil wbija normalnie.
zreszta jak wbilem 2 razy dzis to wyskoczyl blad i pokazalo sie BB, tylko nie BlueBytes a ByeBye :)
@Veltaro
kozak bo wbil :D
ide spac szkoda tu siedziec
dobranoc :)
ja nie mam kasy Rox, ale wygrałem w konkursie urody i za to że jestem niemoralnie przystojny, to mnie wpuścili ;) Trzymajcie się wszyscy oczekujący na wejście, Słoneczny gród wspiera was swą mocą i wysyła pozdrowienia ;p Jak ten bug będzie się przedłużał, pomyślimy o wysyłaniu paczek itp ;>
pa milego i szybkiego logowania:)
27 na 646 i 2 min czekania :P
A tak właściwie to od czego mają serwery testowe? chyba od tego, żeby wykryć błędy zanim wszelkie zmiany zostaną zaimplementowane na pozostałe serwery, chyba, że się mylę... ;)
Moriarduur, myślałem że tego nie powiem... ale wreszcie ktoś użył słowa którego nie rozumiem ;P tzn. nie w takim sensie, że nie wiem co znaczy, lecz nie wiem jak go użyć w praktyce ;>
f
@Veltaro
Wyślij jakąś paczke (chleb, szynka, pare koni i marmuru) zrobie piknik, bo bede jeszcze dłuugo sie logował, nie zapłace im po to zeby wbijac szybciej :)
to ma byc przegladarkowa darmowa
jak ci ktos da premię (kosz , polmisek itd ) wejdziesz odrazu.u mnie działa, pozdrawiam
To jakiś istny absurd z tym logowaniem! Cyrk!!! Jak jest jakiś problem, to się wyłącza serwery i go naprawia, a nie zmusza ludzi do czekania w kolejce! Kolejka ro może być rano w sklepie po pieczywo!!!! Już ponad godzinę czekam aby wejść i wyłączyć kopalnie na noc i nie mogę! Kto mi zwróci surowce jak się zawalą? To jest gra przeglądarkowa, dostęp do niej powinien być natychmiastowy, a nie jakieś kolejki.... Wyłączcie serwery, naprawcie problem, a nie robicie z ludzi baranów!!!
czytałam Garleta z rivii, w pewnej grze przeglądarkowej spotkałem kogoś z tym nickiem i namówił mnie do przeczytania tego ;p okazało się całkiem niezłe ;>
NewOne84, nie wściekaj się to nic nie da... usiądź, narzekaj i baw się dobrze, bo to co "tu" się dzieje to cyrk i jest lepszy niż moja obecna książka, a pro po niej Moriarduur, czytam właśnie taką książkę która opowiada o strachu pewnej dziewczyny, boi się wszystkiego, a co dziwniejsze nazywa te strachy... tam jest pełno trudnych słów;D
Aleście się rozentuzjazmowali...
Ubisoft UK Community Manager "McMonobrow" wyjaśnił skąd się mogą brać te wszystkie problemy, nie tylko w TSO i nie tylko w Polsce.
"Over the past few months, we’ve heard your feedback and have been investigating the best ways to make improvements in our services’ availability. As a result, we’re transitioning the hosting of many of our online services from a third-party data center to a new facility, starting February 7 at 8 p.m. EST. During the transition, some Ubisoft services and online games will not be available – a full list of affected games and services can be found here. We apologize for the inconvenience. This move ultimately will help us improve the maintenance of our infrastructure and deliver better uptime and greatly improved services for our customers. You can follow migration progress through our Ubisoft twitter account."
Po prostu pomyliło im się i zamiast "7" jest "17". :P
To tak, gratuluje tym co nie znają angielskiego... A teraz jest wszystko jasne, to dobrze że szfa... tfu znaczy Miły kraj Niemiecki mają także problemy z serwerem ;) dzięki Nimpaea :>
1. logowanie to absurd, sorki ale zaczyna mnie juz odrzucac od tej gierki wlasnie przez takie beznadzienje podejscie do uzytkownika. Logowanie sie do gry to jakas porazka.
2. Czy kiedykolwiek mysleliscie o zaprzestaniu wersji beta i przejsciu na wersje finalna? czy moze beta jest podyktowana ograniczeniem waszej odpowiedzialnosci w stosunku do graczy ktorzy placa za to gowno (w koncu beta ma prawo sie skladac z powodu bugow).
3. Dlaczego od czasu pojawienia sie tej gry nie udalo sie nikomu rozwiazac problemu z lagami i wywalaniem z gry
4. problemy z serwerem? a kiedy takich w tej grze nie bylo?
po 2h gry wylogowałem się, po 20 minutach ponowne logowanie i o dziwo 10 sekund i weszło
Hm, a ja mam teraz kolejkę logowania 1 z 1 - mieli i mieli, po czym znowu wywala komunikat "obszar serwera uszkodzony".
Spoko - znalazłam rozwiązanie - zaczęłam grać na brytyjskim serwerze xD
Ja dzisiaj przez te lagi straciłem 250 K i 20 Ż na Banitach. Zreszta nie ja jedyny pewnie jestem poszkodowany bo takich ludzi jest pełno co robiło dzisiaj przygody.
ja straciłem tylko poczucie czasu i tony łez ze śmiechu, ale twoje straty są chyba większe ;p
jeśli strata była na bloku to jak dobrze pamiętam w poradnikach robienie bloków jest na własną odpowiedzialność bo mogą nie wyjść ;)
To aż 70 stron już tego narzekania, chyba wzięli to do siebie bo dziś wszystko działa poprawnie i logowanie jak i gienkowie
A co ze stratami z poprzednich dni?
Jak to mówią, niesmak pozostał.
Gizmo,nie ciesz sie tak bo jak sie wylogujesz to juz nie wejdziesz:D z rana da sie wejść później juz nie ;)
Nasz problem został już naprawiony ( mój i BarniegoM)
Pozdrawiam ..
nie moge wejść do gry. Mam komunikat:Obszar serwera uszkodzony: w tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować ponownie.
Wie ktoś o co chodzi ?
Bym cos napisala ale nie moge.. tu nic nie mozna
Ja mam teraz taki problem McMarcos. Ciekawe ile to potrwa?
qpon777 najprawdopodobniej w nocy działają w kwestii uszkodzonych obszarów. Dziś przypomniałem sobie, że jakiś czas temu ktoś z BB pisał o conocnym uruchamianiu skryptu odblokowującego strefy. Tak więc masz szansę odzyskać dostęp jutro z rana.
Pocieszający jest fakt, że wyspa była w czasie blokady jakby "zamrożona" i nie ma w efekcie dużych strat.
pozdrawiam
Masakra mozna wejsc o 7 rano ale juz o 9 znowu to samo. Wiecej moze pieniazkow na serwery mnie na reklame
Dziś po 8 normalnie można było wejść. Wczoraj wieczorem hm... od 20:30 czekałam w kolejce, jakies 1300 ludzi było... w międzyczasie robiłam coś innego na komputerze i ku mojemu zdziwieniu po ponad dwóch godzinach udało mi się wejść :D
Ja mogłam się wczoraj zalogować dopiero po północy - w ciągu dnia podejmowałam kilka prób, ale po dwugodzinnym lub dłuższym czekaniu kolejka po prostu stawała na ok.200 miejscu i dalej już nie ruszała. Cały dzień nerwów, wkurzania się, podczas gdy u brata grającego z tego samego IP i na tym samym serwerze ani razu nie wystąpiła kolejka logowania, a logował się kilka razy, dając możliwość sprawdzenia czy ja mogę się zalogować z jego komputera. To są jakieś żarty. A po północy musiałam czekać "tylko" 10 minut. Myślałam, że dziś rano wejdę po 11 i będzie po problemie, albo będzie jakiś oficjalny komunikat, co się dzieje, ale rozczarowałam się...
komunikatu nie będzie zdaniem supportu wszystko działa dobrze :) jak nawet nie raczyli poinformować, że aż takie cyrki będą z logowaniem, a wiadomo że oni dobrze o tym wiedzieli :)