-
Idiotyzm i porażką z taką sytuacją. Mogli zrobić tą konserwację i byśmy już wszyscy grali. Tak długo to jeszcze nie pamiętam, żeby nie było dostępu. A to jak nas traktują, lojalnych graczy to wariacja. Informatycy to tam pracują, tacy co ściągali żeby zaliczyć, bo wiedzy jak widać nie mają, żeby problem usunąć - przez 12 godzin. Żenada, Żenada, Żenada
-
Raczej nie korzystam z forum, napisałem bo tak jak pisze powyżej wcześniej się dowiem o co chodzi tutaj niż suport raczy odpisać. Dzięki za linka :)
-
po godzinie skoczyłem z 666 na 196 pozycję :) idzie ku lepszemu ,
podobno informatycy z bb zatruli się na wigilii firmowej i mają zwolnienie do 8 stycznia
-
to ile tych wątków jest ?
-
Piotr, mogę wrzucić mam premke :P
papa Ty lubisz 666 :)
-
czarno to widzę
kalendarz szlak trafi
arktyczne kopalnie złota padną ehh
najgorsze jest to że niema żadnego info żeby ludzi uspokoić
BB dajcie jakieś info !!!!!
-
-
może czas pomyśleć o jakiejś demonstracji lub liście otwartym do BB?:D
...no albo co najmniej ukamieniować kogoś hihi
pozdrawiam i czekam dalej:)
-
hmm chciałbym zauważyć że do poniedziałku sobie nie pogramy, napisałem do supportu i dostałem taką regułkę "Support The Settlers Online pracuje w godzinach 9:00-19:00 od poniedziałku do piątku. Odpowiadając na naszą wiadomość email, bardzo prosimy nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy mogli szybciej udzielić odpowiedzi.".... z tego wynika że chyba będziemy musieli poczekać do poniedziałku niestety :(
-
a ja miałam teraz 518 z 1038 i czas oczekiwania co raz dłuższy, do 1h30m nawet... a wczoraj zdaje się że było wszystko ok. Pewnie jakiś "Szczepan" przysnął na serwerze i się przegrzał :P
Juz od 2h jest do samo :/