-
No tak, bank powstał, a siedziba gildii do dziś zbugowana i nikt się nie kwapi, żeby ją naprawić. Dla niezorientowanych:
Budynek podnosi się max na 2 level ( z 5 dostepnych, nawet przy 100/100 slotach gildiowych ), a texture 2-go poziomu widzi tylko jej posiadacz.
Dla całej reszty wygląda jak na 1.
Wielkie brawa dla BB!
-
Metz, to, że grafika dalszych ulepszeń Siedziby gildii w ogóle istnieje (już pominę niedozwolony sposób jej pozyskania :P), nie oznacza, że jej brak w grze to błąd. Jest kilka obiektów, których dalsze etapy ulepszeń są opracowane pod względem wizualnym, jednak nie występują one w grze "w sposób naturalny".
Niestety nie wiem, czy pojawiający się drugi poziom siedziby gildii to błąd, czy nie. Zapytanie przesłałem dalej. :)
-
Obrazki budynku widnieją na tso.wiki, więc nie przypuszczałem, że zostały na bezczelnego wytargane z pakietów. W każdym bądź razie siedziba prezentuje się okazale, szczególnie na 5 poziomie. Warto byłoby zaimplementować je w grze. Niby niewiele, a ucieszy oko niejednego zwiedzającego. Szczególnie, że textury są już gotowe - tylko je podstawić pod odpowiednie obiekty.
-
Na chwilę obecną mogę powiedzieć tylko tyle, że elementy dla gildii będą nadal rozwijane. ^^
-
Czyli pojawią się wraz z nową funkcjonalnością? ;)
Dzięki za uchylenie rąbka tajemnicy ^^
-
-
-
przepraszam i zwracam honor
cos z komputerem lub grą, że nie odświeża mi normalnie
po ponownym załadowaniu gry wiadomości zniknęły, chociaż część /mała - 6 pozycji z premiami/ pozostała,
może następny relog pomoże i usunie je ze skrzynki
-
Nową pocztę nominuję do nagrody Śmiecia Roku.
110 stron Wysłanych wiadomości, niektóre sprzed półtora roku, wykasować ich się nie da.
A datę 4 dni 6 godzin i 5 minut do wygaśnięcia mają wiadomości najnowsze, które ew. mogłyby się jeszcze przydać.
Czy naprawdę każdego bubla z testowego trzeba pakować do normalnej gry?
A burzenie skał, bank gildii.... dlaczego tego nie można dopracować i wprowadzić? Czegoś, co naprawdę przydałoby się graczom?
Sorry, BB, ale facetowi od poczty można było dać premię bez wpychania takiego czegoś na serwery.
Pozdrawiam
-
Nie no sam pomysl na poczte nie jest zly
Ale wykonanie tragiczne....
Czy tak ciezko dac wybor typu widomosci, opcje zaznasz wszystkie itp?
Bo niby info o buffach sie co 7 dni kasuje, ale dajac 250 koszy dziennie to mamy 1,5k wiadomosci (tylko o tym), nim nam sie pierwsze 250 skasuje...