dokładnie tak czy siak będzie trzeba te budynki postawić żeby bawić się dalej ;)
Wersja do druku
dokładnie tak czy siak będzie trzeba te budynki postawić żeby bawić się dalej ;)
JA też uważam że fajna sprawa z tym wydarzeniem, zadania trudne ale nagroda tez nie mała za to. Przede wszystkim coś innego jak kolega wyżej pisał,
może następnym razem przemyślą zadanie na naszą korzyść ale i tak fajnie że są, oby tylko więcej takich zadań :)))
Ja również nie mam, a miałem, tego jestem pewien. Świadomie też nie anulowałem a najnormalniej w życiu wcięło. Cuda jakieś czy co?
Forma rozrywki zacna, tylko trochę niektóre zadania są nie do końca pomyślane. Okej nowość spoko lecz jeśli utknie się na zadaniu z odkrywcą by coś przyniósł,a bd co innego przynosił to już na starcie tracimy sporo czasu, a zadanie trwa tylko 14 dni przecie
Nagroda: 700 monetCytat:
Pokłosie (wykonane zadanie „Niewłaściwy czas”)
46 - 50 lvl
nagroda: ???
Wyprodukuj następującą ilość kusz: 20 szt.
Znajdź 1000 szt, granitu podczas przygody: "Matczyna miłość".
zad.6 lvl 26-35:
1. wydaj 2500szt węgla z magazynu
2. wytrenuj w koszarach daną liczbę konnych: 80.
czy ktoś może wie jakie są zadania 9 i 10 dla 36-45?
36-45
2dni mi 6ciu grubasów szukało granitu, jeden przyniósł 30 i nie zaliczyło, lipa po maxie..
Mnie się pomysł tez podoba, nawet poza tym azylem ciekawe, tylko te 2 tygodnie to za mało. Ja nadal jestem na pierwszym zadaniu bo granitu nie dostałam.