-
zbyszek niestety tu nie pomoze zadne czyszczenie ciasteczek czy inne duperele, tworcy gry, zpartolili poprotu gre, w tym sa mistrzami od poczatku tej gry, ja nadal grac nie moge , juz nie licze dni, nie wspomne o olewaniu ze strony supportu czy tworcow gry, chcialbym jednego choc osobiscie poznac i mu powiedziec słodkie spierda...laj,
-
Kolejne dni nie moge wogule grac, :(((((((( support nie odpisuje, bb-pieknisie gier tez nie, na forach slysze ze kolejni ludzie maja problem z gra, to swiadczy tylko o jednym,
KONIEC TEJ GRY
-
Nie mogę wejść do gry od środy. Przepadła mi przygoda zdrajców. I pytam się co teraz????
-
cisza cisza BB zapadło w sen zimowy totalna kompromitacja ktos kto prowadzi takie przedsiewzięcie to chyba powinien liczyc sie z tym ze moga wystapic jakies problemy jakies dyzury chyba powinny byc a tu co zostawiono graczy z mega problemem i to juz od czwartku cale towarzystwo z BB pochowalo sie po kątach wstyd im za to co zrobili z gra
-
Owszem to tylko gra, ale jakiś szacunek do ludzi powinien być, bo może sami nie wiedza co się skopało no ale chyba nikt by nie zbiedniał z BB jak by jakieś info w tym temacie od nich się pojawiło.
Widziałem już wiele firm zajmujących się naprawdę przeróżnymi rzeczami ale takiego trybu olewczego to jeszcze nigdzie indziej nie widziałem jak tutaj i na Poczcie Polskiej :D
-
poniedzialek 15.00 nadal cisza ani na forum ani poprzez email z suportu
-
Dziale Techniczny powinniście się zająć sianiem rzodkwi lub obieraniem kartofli w barze u chińczyka.
Dzisiaj oprócz lagów, drgawek, zacięć, przycięć, wywalek, występują trudności z wejściem na stronę i wbicie do gry.
-
Nie udzielałem sie do tej pory gdyż nie miałem mocnych problemów ale po dzisiejszym dniu stwierdzam ze nie dosyć ze jest problem z serwerem gry to również forum ma problemy ..Problemy techniczne z gra mam teraz takie same jak i inni ...Pytanie co zrobicie jak wprowadzicie PvP i serwery będą przeciążone teraz nie możecie sobie poradzić a co dopiero później ..Zawsze w Polsce jest problem bo u innych rozwiązują to bardzo szybko ...Przyczyna może nie leży w waszych poprawkach i cotygodniowych usprawnieniach tylko moze macie za słaby serwer gra stala sie popularna ludzie zabierają ja nawet do pracy dużo osób się loguje i z tym jest problem ...
PS.. najlepsze jest to ze po napisaniu tego postu udało mi ssie zalogować he he
-
Z każdym dniem przybywa nowych graczy więc i serwer powinien być mocniejszy. Nie przystoi takiej firmie jak Ubisoft oszczędzanie na serwerze który nie spełnia wymagań
-
chyba ich wszystkich wylali, stąd taka cisza...
dalej to samo, czyli lipton