Chciała bym Pakiet medyczny mimo że umieranie i wskrzeszanie nie jest niczym przyjemnym to zależało by mi aby ten czas w zaświatach skrócić do minimum bo chodź mówią że po drugiej stronie czeka nas raj to mi do tego raju się jeszcze nie śpiesz.
Wersja do druku
Chciała bym Pakiet medyczny mimo że umieranie i wskrzeszanie nie jest niczym przyjemnym to zależało by mi aby ten czas w zaświatach skrócić do minimum bo chodź mówią że po drugiej stronie czeka nas raj to mi do tego raju się jeszcze nie śpiesz.
Chciałbym przygodę żywot pirata, ponieważ YARRRRR!!!
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1720!
Gratulacje dla Gracza: Bartexio :)
Kolejne losowanie już 5 lutego!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
MOD_Victoria
Chciałabym wesołego geologa, bo moi osadnicy są tak przygnębieni pandemią, że jeden nie daje już rady, żeby choć trochę ich rozweselić.
A ja to bym chciała ekipę wyburzeniową, bo limit u kupca dawno wyczerpany... a do wyburzenia została jeszcze jedna - ogromniasta, wielka, olbrzymia, gigantyczna, monumentalnie-kolosalna, imponująco przepotężna, strzelista, spektakularnie zwalista i nieukrywając całkiem sporych rozmiarów góra.
i to na samym środku archipelagu..
Chciałbym Tajemnicze podkowy, ponieważ jest w nich nutka mistycyzmu jak u mnie w życiu więc idealnie do mnie pasują :D
Chciałbym, aby gra działała płynnie i nie zażynała procesorów 0:) a jeśli studnia tego nie potrafi spełnić, wystarczy Zakapturzony Generał, co by cichaczem przemycał nieograniczone zasoby 0:)
chciałbym drzewo wiśni!
Dzień dobry!
Studnia wybrała post #1726!
Gratulacje dla Gracza: Priapos :)
Kolejne losowanie już 5 marca!
Pamiętajcie, aby wypowiadać życzenia zgodne z formatem. Wypowiedziane życzenie musi być uzasadnione, a wybrany przedmiot może kosztować nie więcej niż 500 klejnotów.
Powodzenia!
BB_Penelopa
Chciałbym arabski pałac, gdyż moi osadnicy rozkochali się w kulturze wschodu i nie chcą mieszkać w niczym innym. Poza tym brakuje im miejsca na ścianach do malowania manicheistycznych arabesek.