Chciałabym pływające domy, ponieważ panuje na mojej wyspie wielki bałagan - szpilki wcisnąć nie da :)
Wersja do druku
Chciałabym pływające domy, ponieważ panuje na mojej wyspie wielki bałagan - szpilki wcisnąć nie da :)
Moi górnicy mają tak stare i tak zdarte kilofy jak TSO , dlatego warto byłoby wymienić je na ulepszone kilofy do żelaza :)
Witam!
Został tydzień! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ życie jest takie okrutne i nie rozpieszcza.
Witam!
Za tydzień studnia wybierze zwycięzcę! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Poproszę chociaż raz do roku darmowe przestawianie budynków, w tym magazynów (przestawianie magazynów np. w granicach sektora, na którym obecnie stoją )
Witam, przydałby mi się ekologiczny dom na wodzie ;)
Witam!
Zostało 5 dni! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ja poproszę studnię o powrót konserwacji na nocne godziny tak jak to było kiedyś, oraz o poważne traktowanie graczy przez CM
Witam!
Jeszcze tylko jeden dzień! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Studnia wylosowała post numer 547!
Gratuluję Liu-Liu! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym coś, lecz nie wiem co, niech więc będzie przygód sto.
No, dobra, jedną się zadowolę:)
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ smutasy moje długo i bez uśmiechu szukają.
chcialbym plywajacy dom bo sa b ladne i ulakuje w nim bezdomnych osadnikow
Chciałabym czekoladowe praliny ponieważ mój Magazyn prowiantu pracuje bardzo powoli
Chciałabym otrzymać pływający dom, ponieważ "w pływającym domu nie zabraknie miejsca nikomu".
Chciałbym wesołego geologa
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ coś trzeba chcieć.
Chciałbym Recepturę grilowany stek, ponieważ częstował bym stekami.
chcialabym szcesliwego geologa :) moze wiecej szczecia mi przyniesie jak go wysle w podróż :)
Chciałbym otrzymac Receptura: grillowany stek poniewasz moi osadnicy uwielbiaja steki z grila
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ według osadnikowych legend, on jest tym jedynym, który potrafi sprowadzić wiele szczęścia na wyspę.
Chciałabym pływający dom ponieważ marzy się moim osadnikom Wenecja
A ja chciałbym statuę złotego lwa ponieważ nie otrzymałem Oscara, a uważam że sex tape to także dzieło filmowe :D
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ zwiększy to zasób wesołości w mojej krainie :-)
Chciałabym wesołego geologa co wesoło będzie pracować
wesoly geolog
Chciałbym pływający dom, ponieważ z braku domostw większość osadników musi spać na wycieraczkach przed drzwiami.
chciałbym wesołego geologa, ponieważ innych już mam :)
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ mój generał bez niego nie rozpocznie przygody.
Chciałbym certyfikat członkostwa gildii, co by powiększyć miejsce na nowych Osadników.
Chciałbym Statuę Szalonego Kórlika, ponieważ uczę się języka polskiego i szczególnie zainteresowała mnie antropologia słowa.
Chciałabym wesołego geologa - smutasy nie dla mnie :)
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ generałowie czasami mi ustają w drodze.
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ niektórzy generałowie czasami mi nie domagają.
poprosze o domek na wodzie, poniewaz osadnicy chca zakladac rodziny i zwiekszac popoulacje, a wiadomo kazda rodzina czeka na swoje M :-)
Chciałbym wesołego geologa ponieważ moi geologowie potrzebują towarzystwa
Chciałbym wesołego geologa,ponieważ bardzo chciałbym wesołego geologa
Chciałbym dostać Recepturę na grillowany stek, uwielbiam steki :)