Taki im list ostawię jutro, że przez tydzień będą go czytać... :) 55z701... już prawie jestem ;p
A teraz chce dostać Młyn wodny i Weterana za te przeciąganie, w tym czasie mogłem zarobić 10k, a nawet 20k monet, to przecież możliwe ;)
Wersja do druku
Taki im list ostawię jutro, że przez tydzień będą go czytać... :) 55z701... już prawie jestem ;p
A teraz chce dostać Młyn wodny i Weterana za te przeciąganie, w tym czasie mogłem zarobić 10k, a nawet 20k monet, to przecież możliwe ;)
Spoko. Ja się dostałam po...21 minutach ichniejszych, czyli 3h naszych, ziemskich:)
o jestem już 104z 584 :o
wczoraj po dwóch godzinach oczekiwania w końcu udało mi się zalogować... dziś próbuję od 13 i nic - za każdym razem gdy kolejka dojdzie do jakiegoś niższego numerka wyskakuje błąd, zerwanie połączenia i prośba o odświeżenie... gram w settlersów od niedawna, ale przy takich problemach chyba raczej się nie wciągnę...
Po 2h ? no to jak tak to ma wyglądać to przepraszam współgraczy z gildii, że w ogóle im głowę swoją osobą zawracałem.
Dostałem się do gry... dziękuje za miły, pełen narzekania wieczór... narka ludzie ;p
a napewno dostaniesz
Teraz cie wywali jak do przygody bedziesz chcial wejsc... i z powrotem 1234/1234
Ja to mam do dziś i już ponad godzinę czekam. W takim wypadku nie ma sensu grać w taką grę skoro nie można wpaść zrobić co trzeba i żyć swoim życiem :/
Mam 28 lat i jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
Traktuję tę grę jak na przykład partyjkę w karty, ale ta cała kolejka logowania to śmieszna rzecz, nie będę tracił czasu i pieniędzy (za prąd) za oczekiwanie na wejście gry, żeby tylko postawić kilka kopalń i wyjść. Miało być lepiej serwery miały być odciążone a gra płynniejsza, a widzę, że nawet po zalogowaniu jest gorzej niż było! :/
problem za problemem...
Mam dokładnie to samo, 26 z 757 i mnie wywaliło, tyle że gram od sierpnia i troche szkoda to zostawić
widze ze nie jestem jedyny, a w dzien logowalem sie bez problemu
coś sie ruszyło 45 z 540 :)
za duzo grzebia a sie chyba dobrze nie znaja czekac godzine na zalogowanie hahahaha chyba im się w glowach poprzewracało
Mam 13 z 516,może ty, razem....
a mody czytaja i warny wlepiaja
nic innego nie potrafia i to nie ich wina,
ze bb z gracza zrobilo nowy poziom - kpina :)
dalej karajcie..
tak do gry zachecajcie :)
po kilku godzinach w kolejce spędzoncyh..
życzę BB snów o wpływach niespełnionych
9 531 wow!!!
no jestem po 4-ch godzinach dziękuję za towarzystwo pozdrawiam BB *8)
utknalem na 153 z 486 :D ahh co ja bym w tym czasie mogl zrobic :)
Wow,udalo mi sie wejsc na gre po 45 minutach!!!!!!!
Właśnie a co z tymi co zaczęli przygody? Zrobię pół przygody, wyloguję się, będę chciał do niej wrócić następnego dnia a tu bobek, kolejka logowania... a czas w przygodzie mija...
trzeba było więcej klejek kupić ja mam spokuj :)
teraz widac kto nakupil kleju ostatnio :D ja nie kupilem to BB karze mi czekac :D
no rezynuje
przesiadlem sie z ogame z mysla ze to fajne a tu taki zonk
od ostatniego wpisu do godz 22:40 35 na 1134 i 4min k,,,,wa i nic loguję się od 16 i co napisać że mi niby przykro,,,,
co za kicha
hahaha u mnie kolejka leci odwrotnie, bylem 153 z 486 jestem 153 z 471 :)
Moja rada na dziś; Zostawcie włączoną grę, stan czuwania, oszczędzanie baterii (jak macie laptopa) na najniższy stopień i doczekać rana ;p
co sie tu dzieje
Veltaro myslisz ze sie dobijesz do rana? :D nie kupiles kleju = nie grasz! :D
stoimy w kolejce jak za komuny szkoda ze nam kartek nie dali
anncia dostaniemy jutro kosze z owocami zza morza :D dzisiaj zamiast PD mozna wbic liczbe ostrzeżen, takze nie jest zle
Rox, ja już jestem na grze od 25min :D
Wow, graty ziomeczku :)
Ja nie czekam jak jeszcze raz zobaczę kolejkę to kasuje konto. :/
Gra w przeglądarce ma być przede wszystkim dostępna.
Czekanie około godziny na zalogowanie to jak by mi ktoś plunął w twarz.
Jak sobie nie radzą to powinni wyłączyć serwer i go naprawić, a nie robić z ludzi wariatów.
Gdy na to patrze przypomina mi się niedofinansowana, źle zarządzana i bagatelizowana przez rząd polska służba zdrowia.
a mnie wywala przy wejsciu na przygode,ale z wejsciem nie ma problemu
to i ja dopiszę swoje 3 grosze... o ile z samym logowaniem większego problemu nie miałem dzisiaj to istnieją też inne problemy. Generałowie na słonecznym uciekają na kawę po drodze na i z przygód i nigdzie ich nie widać, ani w gwieździe na wyspie ani na przygodzie. Pojawiają się po około godzinie czasu co w sumie eliminuje używanie szybkich generałów czy też weterana do robienia jakiejkolwiek przygody. Kolejny bug na dzisiaj - rozpoczynam przygodę i zarówno przy próbie zaproszenia znajomego jak również wejścia do samej przygody wywala mnie do strony logowania i tak kilkanaście razy. Czy technicy BB robią specjalnie takie manewry żeby nas wkurzyć czy o co chodzi, bo płacę za klejnoty co jakiś czas więc chyba mam prawo wymagać tego żeby nawet ta wersja beta chodziła bardzo płynnie a wszelkie problemy były rozwiązywane w zasadzie od ręki a nie w tydzień. Bardzo mnie to nie cieszy że pomimo tego że wreszcie się doczekaliśmy jakichś nowości w grze to jest ogólna lipa z tym co juz powinno działać normalnie